Αισθητική και παράδοση!

2660 Επισκέψεις στο άρθρο

Aνάμεσα στην Αράχωβα και το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, το πετρόχτιστο Livadi Suites με το τζάκι και τα γήινα χρώματά του, εγγυάται μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης. Χαρείτε το χιόνι και την φύση ή εξερευνήστε την κοσμοπολίτικη Αράχωβα. Ηρεμήστε μετά από μια έντονη μέρα δραστηριοτήτων με υδρομασάζ ή χαλαρώστε δίπλα στο τζάκι του δωματίου σας.

 
Σε απόσταση 10 λεπτών από την Αράχωβα και 20 λεπτών από το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, ο ξενώνας Λιβάδι Suites είναι ο καλύτερος προορισμός για όσους θέλουν να συνδυάσουν την φύση με την καλοπέραση. 

Tο Λιβάδι Suites συνθέτει μια εικόνα καρτ-ποστάλ που αξίζει να δείτε από κοντά. Η Αράχωβα και το Λιβάδι κατακλύζονται από εστιατόρια και γραφικά ταβερνάκια, όπου θα δοκιμάσετε τα τοπικά προϊόντα. Οι καφετέριες, τα bars και τα δεκάδες εμπορικά μαγαζιά, συμπληρώνουν την κοσμοπολίτικη πλευρά του τόπου.

Από την άλλη πλευρά κυριαρχεί ο Παρνασσός, με τα ωραιότερα τοπία στην Ελλάδα και το Λιβάδι Suites είναι στο ιδανικό σημείο για σας που θέλετε να συνδυάσετε την Αράχωβα, με την φύση και το νέο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Η προνομιακή τοποθεσία μας σε ένα από τα ψηλότερα σημεία του Λιβαδιού προσφέρει πανοραμική θέα στο οροπέδιο και στις ελατόφυτες πλαγιές του Παρνασσού.

Στον ξενώνα θα βρείτε 4 ολοκαίνουρια, μοντέρνα δίκλινα δωμάτια και 6 σουίτες με μοναδική διακόσμηση. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι έτοιμο να το ανάψετε, που πλαισιώνεται με ένα άνετο καθιστικό που θα σας κάνει να μην θέλετε να σηκωθείτε. Κάθε πρωί σας περιμένει ένα πλούσιο με ότι καφέ θέλετε, χειροποίητες μαρμελάδες, σπιτικά κέικ και τα σπέσιαλ αυγά με μπέικον του Γιάννη.