Μπαίνεις και... μένεις!

1993 Επισκέψεις στο άρθρο

Πόσες φορές σας δίνετε η ευκαιρία να φιλοξενηθείτε σε ένα επιβλητικό κτήριο που χτίσθηκε μερικούς αιώνες πριν; Το Ilion Traditional Hotel στο Ναύπλιο αποτελεί μοναδική τέτοια περίπτωση. Κατασκευάσθηκε το 1620 και αποτέλεσε κατοικία για πολλά σημαντικά πρόσωπα της πόλης.

 
Εξωτερικά το Ilion Traditional Hotel διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά από τα αρχοντικά της τότε εποχής καταλαμβάνοντας μια προνομιούχα θέση στο κέντρο της πόλης του παλιού Ναυπλίου, ενώ στο εσωτερικό του διαθέτει κλασική επίπλωση και δωμάτια όλα διακοσμημένα με διαφορετικά θέματα.
 
Τα Double Deluxe Room, τα Budjet Double Room, τα Triple Room, η Junior Suite, η σουίτα αλλά και τα standar double rooms διαθέτουν όλα εξαιρετικές παροχές για αξέχαστη διαμονή.
 
Οι κλιματιζόμενες σουίτες του Ilion Hotel είναι όλες εξοπλισμένες με δορυφορική τηλεόραση, βιβλία για τους επισκέπτες αλλά και μπουρνούζια. Τα δωμάτια διαθέτουν αντίκες από την προσωπική συλλογή του ιδιοκτήτη ενώ στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου προσφέρεται δωρεάν Wi-Fi.
 
Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το πρωινό στο κρεβάτι, στο μπιστρό του ξενοδοχείου ή στον κήπο. Αυτό περιλαμβάνει σπιτικές πίτες και μαρμελάδες που παρασκευάζονται από το προσωπικό του ξενοδοχείου.
 
Το ξενοδοχείο απέχει μόλις 250μ. από το χώρο περιπάτου της Παλιάς Πόλης, από όπου αναχωρούν τα καραβάκι για το φρούριο Μπούρτζι.