ADVANSAFIX i-Size από την Britax Romer!

3093 Επισκέψεις στο άρθρο

Το καλύτερο στην κατηγορία του παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου *τώρα ακόμα καλύτερο.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία
Βασισμένο στο βραβευμένο και νικητή crash test ADVANSAFIX IV*  το Νέο ADVANSAFIX i-Size (76-150 cm) πηγαίνει την ασφάλεια ένα βήμα παραπέρα. Έχει κατασκευαστεί βάσει του νέου κανονισμού i-Size  (R219) και έχει ελεγχθεί με τα αυστηρότερα κριτήρια και crash τεστ στο ιδιόκτητο crash test  κέντρο μας (όπως όλα τα καθίσματα της BRITAX), αλλά παρέχει και έξτρα προστασία με τις ζώνες 5 σημείων που φοριούνται περισσότερο (έως 21 κιλά) για τα μικρότερα παιδιά και και με το σύστημα XP PAD για τα μεγαλύτερα παιδιά και τις ζώνες 3 σημείων.

*ADVANSAFIX IV R, Νικητής στα car seat test (06/2019), Category: 9 – 36 kg

Η ασφάλεια των παιδιών μας είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς. Για τον λόγο αυτό το Νέο ADVANSAFIX i-Size  σχεδιάστηκε και εγκρίθηκε βάσει των νέων στάνταρ ασφαλείας  i-Size (R129) και εξοπλίστηκε με τα πλέον αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως το XP-PAD, Secure Guard & SICT

To NEO ADVANSAFIX i-Size κατασκευασμένο στην Γερμανία, με τον νέο σχεδιασμό του και  με top χαρακτηριστικά ασφαλείας, θα καλύψει την ανάγκη για ασφαλής  και άνετες μετακινήσεις του παιδιού ,σε μικρές ή μεγάλες διαδρομές, αμέσως μετά το βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου , μέχρι και τα πρώτα 12 χρόνια της ζωής του.

Top Χαρακτηριστικά:
  • ISOFIX +   : Το προηγμένο σύστημα ISOFIX + σας επιτρέπει να προσδέσετε το κάθισμα αυτοκινήτου συγχρόνως στο σύστημα ISOFIX του αυτοκινήτου σας και στο επιπλέον  σημείο πρόσδεσης TopTether.
  • TOP TETHER: Το Top Τether προσθέτει τρίτο σημείο αγκίστρωσης, ενισχύοντας τη σταθερότητα του καθίσματος , ενισχύοντας τη σταθερότητα του καθίσματος. Σε περίπτωση ατυχήματος, η κορυφαία τεχνολογία V-Tether απορροφά τις δυνάμεις κρούσης και σε συνδυασμό με το σύστημα pivot link (κατασκευαστικό πλεονέκτημα του καθίσματος με αυξημένη κλίση),  μειώνει δραματικά κάθε περιστροφή και κίνηση προς τα εμπρός.
  •  XP-PAD – Οριοθετεί ένα νέο πρότυπο ασφαλείας για την ομάδα 2-3. Σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης απορροφά το 30% των δυνάμεων πρόσκρουσης που προκαλείται, με αποτέλεσμα να προστατεύει τον αυχένα του παιδιού σας, πολύ πιο αποτελεσματικά συγκριτικά με τη χρήση μόνο ζώνης ασφαλείας.
  • SECURE GUARD: Ιδανική τοποθέτηση της ζώνης της κοιλίας χάρη στην τελευταία τεχνολογία SECURE GUARD όταν χρησιμοποιούνται οι 3 σημείων ζώνες ασφαλείας.
  • SICT: Ρυθμιζόμενη πλευρική προστασία - τεχνολογίας (SICT). Τώρα, η μέγιστη πλευρική προστασία που παρέχει είναι ρυθμιζόμενη, ώστε να χρησιμοποιείται μόνο από την πλευρά που βρίσκεται πλησιέστερα προς την πόρτα, απελευθερώνοντας χώρο για επιπλέον επιβάτες.
  • Καινοτόμα Πλευρική Προστασία
  • V-shape Προσκέφαλο
  • Ευκολία στη ανάκληση
  • Quick Remove Ταπετσαρίες.
  • Flip & Grow : Διαθέτει το σύστημα FLIP & GROW : Το κάθισμα προσαρμόζεται πολύ εύκολα ,από την  ομάδα  1(9 μηνών έως 4 ετών) στην επόμενη ομάδα 2-3 (από 4 έως 12 ετών) δηλαδή σε κάθισμα χωρίς τις ζώνες 5 σημείων.
 
Το Νέο ADVANSAFIX  i-Size τοποθετείται στο αυτοκίνητο με τους εξής τρόπους:
-Group 1 (9 έως 21 κιλά) (76-102 cm)με το σύστημα ISOFIX & TOP TETHER
-GROUP 2-3 (18 έως 36 κιλά) (100-150 cm) με το σύστημα ISOFIX
ή
- GROUP 2-3 (18 έως 36 κιλά) (100-150 cm)  με τις ζώνες ασφαλείας 3 σημείων  του αυτοκινήτου, έτσι ώστε η ασφάλεια και η άνεση  να ακολουθεί  το παιδί  και σε αυτοκίνητα που δεν διαθέτουν σύστημα ISOFIX.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

  • PERAMAX

    PERAMAX

    Η ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.
      210 2474638 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • HAPPY CHOICE

    HAPPY CHOICE

    Η Silver Cross είναι η πρώτη εταιρεία που εφηύρε το πρώτο καροτσάκι το 1877, με το όνομά της να έχει συνδεθεί με τη Βασιλική οικογένεια του Ην. Βασιλείου.

     2103230419 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  •  The Baby Land

    The Baby Land

    Η «The Baby Land», αποτελεί μία επιχείρηση που με αγάπη και μεράκι φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.
     2102474111 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ