Cruise Control ασφάλειας & εξοικονόμησης!

3002 Επισκέψεις στο άρθρο

Με το E-Cruise (το βραβευμένο Ευρωπαϊκό προϊόν) της δανέζικης εταιρίας LP, απλά επιλέξτε την ταχύτητά σας, ενεργοποιήστε το και απολαύστε με απόλυτη ασφάλεια & οικονομία, την διαδρομή.

AUTOPLUS ACCESSORIES A.E.E.E.E.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία
To Ε-Cruise είναι ένα προηγμένο Canbus Cruise Control της LP. Διαθέτει άριστη ποιότητα κατασκευής, ευρωπαϊκή αξιοπιστία και πιστοποίηση. Το E-Cruise της LP πωλείται σήμερα σε 26 χώρες. Σημειώστε πως στις Ηνωμένες Πολιτείες, το E-Cruise είναι το πιο δημοφιλές Cruise Control, με περισσότερους από 150.000 ευχαριστημένους χρήστες (ενώ ο αριθμός τους αυξάνεται κάθε μήνα).

Η εταιρία LP,με 32 χρόνια παρουσίας και εμπειρίας στον σχεδιασμό και στην κατασκευή δικών της προϊόντων Cruise Control, προσφέρει τις πλέον αξιόπιστες και ασφαλείς λύσεις με προϊόντα που θεωρούνται από τα πιο προηγμένα στον κόσμο. Προϊόντα που προκύπτουν από την στενή συνεργασία της με τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες προκειμένου να παρέχει ένα αξιόπιστο, OEM, κατάλληλο για το κάθε μοντέλο και μάρκα προϊόν.

Γιατί είναι χρήσιμο – Τα οφέλη της χρήσης του!

Το E-Cruiseτης LP είναι πολύ χρήσιμο στις μεγάλες διαδρομές σε εθνικές οδούς και επαρχιακούς δρόμους, αναβαθμίζοντας εκθετικά την οδηγική εμπειρία, προσφέροντας μεγάλη άνεση και μειώνοντας αισθητά την κόπωση του οδηγού. Προσφέρει μεγάλη οικονομία στην κατανάλωση καυσίμων. Προφυλάσσει τον κινητήρα από καταπόνηση.

Σημειώστε πως παρέχει ιδιαίτερη βοήθεια και στον εποχιακό οδηγό ρυμουλκούμενου οχήματος (φουσκωτού, βάρκας, βοηθητικού οχήματος, τρέιλερ, τροχόσπιτου, κ.α.) διατηρώντας κατάλληλα χαμηλή ταχύτητα στην οποία ο οδηγός του δεν είναι συνηθισμένος να κρατά, προσφέροντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στην διαδρομή.

Το E-Cruiseτης LP είναι πολύ απλό στην χρήση του. Το σετ εγκατάστασης περιλαμβάνει οτιδήποτε χρειάζεται το συγκεκριμένο μοντέλο και μάρκα οχήματος και τοποθετείται στο αυτοκίνητό σας πολύ εύκολα και γρήγορα χωρίς να προκαλεί καμμία βλάβη.

INVETEC
Καλέστε: 2105814441
Aκολουθήστε: facebook.com/invetec.eu

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

  • CADENCE HELLAS

    CADENCE HELLAS

    Στο κατάστημα της Cadence Hellas θα βρείτε αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, ηχεία, συναγερμούς, multimedia και συστήματα ασφαλείας. Επίσης θα βρείτε μπαταρίες και λάμπες φωτισμού led, hid και hid xenon.
     2104636275 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΛΑΣΥΝ

    ΕΛΑΣΥΝ

    Η ΕΛΑΣΥΝ αντιπροσωπεύει, διανέμει και υποστηρίζει προϊόντα εταιριών, που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά και διακρίνονται για την τεχνολογική τους υπεροχή. Είναι αυτή η επιλογή συνεργατών, που έχει επιτρέψει την υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου και η οποία υπηρετεί και συνάδει με την αποστολή της εταιρίας.
     2109578150 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    Η ιστορία της εταιρείας Νιφούδης Αuto Μoto Αccessories, ξεκινά το 1970 στην οδό Καλλιρρόης 67 στο Νέο Κόσμο, με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος κατασκευής, και τοποθέτησης σχαρών αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Τα 50 χρόνια του ονόματος Νιφούδη στον χώρο, είναι η καλύτερη εγγύηση για τα προϊόντα και την εξυπηρέτησή τους.
     210-9224792 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
     2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ