Πέρα από την πιο γνωστή λειτουργία τους, το να κρατούν χαμηλή την θεμροκρασία της καμπίνας του αυτοκινήτου τους θερινούς μήνες, οι αντηλιακές μεμβράνες προσφέρουν και μία σειρά από πλεονεκτήματα που τ

Πέρα από την πιο γνωστή λειτουργία τους, το να κρατούν χαμηλή την θεμροκρασία της καμπίνας του αυτοκινήτου τους θερινούς μήνες, οι αντηλιακές μεμβράνες προσφέρουν και μία σειρά από πλεονεκτήματα που τις κάνουν χρήσιμες για κάθε αυτοκίνητο.

Μεμβράνες αισθητικής, προστασίας & εξοικονόμησης, στο αυτοκίνητο
Μεμβράνες αισθητικής, προστασίας & εξοικονόμησης, στο αυτοκίνητο
  • Πέρα από την πιο γνωστή λειτουργία τους, το να κρατούν χαμηλή την θεμροκρασία της καμπίνας του αυτοκινήτου τους θερινούς μήνες, οι αντηλιακές μεμβράνες προσφέρουν και μία σειρά από πλεονεκτήματα που τ
  • Μεμβράνες αισθητικής, προστασίας & εξοικονόμησης, στο αυτοκίνητο
  • Μεμβράνες αισθητικής, προστασίας & εξοικονόμησης, στο αυτοκίνητο

Μεμβράνες αισθητικής, προστασίας & εξοικονόμησης, στο αυτοκίνητο

48844 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι αντηλιακές μεμβράνες είναι το κυριότερο μέσο προστασίας του αυτοκινήτου σου από τον ήλιο. Ωστόσο πέρα από αυτό, αλλά και την μουράτη εμφάνιση, προσφέρει και οικονομία. Δες πως!

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

Αισθητική, προστασία & εξοικονόμηση τα οφέλη από την τοποθέτηση μεμβρανών αυτοκινήτου

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


• Αυξημένη προστασία (δέρμα, μάτια) για μικρά παιδιά, ηλικιωμένους
• Αισθητή μείωση θερμοκρασίας καμπίνας (καλοκαίρι)
• Καλύτερη λειτουργία A/C & μικρότερη κατανάλωση
• Προστασία από τα απέναντι κακορυθμισμένα φώτα το βράδυ.

Με δεδομένο το μικρό κόστος τους, για ποιο λόγο θα τις έβαζες; Για ομορφιά, προστασία ή εξοικονόμηση καυσίμου; Τι λες;

125 ευρώ στη τσέπη κάθε χρόνο
 
Η απόσβεση των αντηλιακών μεμβρανών μπορεί να γίνει από τον πρώτο κιόλας χρόνο, και μάλιστα εύκολα. Υπολόγισε πως με την τοποθέτησή τους η κατανάλωση μειώνεται έως 33%, ωστόσο εσύ υπολόγισε περίπου 20%. Aρα, για ένα μοντέλο με κατανάλωση 8,0 λτ./100 χλμ., κερδίζεις 1,6 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα (ή 2,5 ευρώ). Με δεδομένο, λοιπόν, ότι τους καλοκαιρινούς μήνες διανύει ένας οδηγός κατά μέσο όρο 5.000 χλμ./έτος, το όφελος μόνο και μόνο από την κατανάλωση είναι 125 ευρώ. Από εκεί και πέρα, ένα άλλο σημαντικό είναι ότι το air condition δεν δουλεύει υπερωρίες, άρα γλιτώνεις από ενδεχόμενες βλάβες ή αναπλήρωση φρέον, που σημαίνει ότι το όφελος είναι πολύ μεγαλύτερο από τα 125 ευρώ που βλέπεις άμεσα στον οικογενειακό προϋπολογισμό.
 

Μικρό σχετικά το κόστος εγκατάστασης
 
Το κόστος για την τοποθέτηση αντιηλιακών μεμβρανών ξεκινά από τα 100 ευρώ και φτάνει έως τα 200, ανάλογα με την πολιτική της κάθε εταιρείας, το αυτοκίνητο, την εποχή που θα το αποφασίσετε κ.λ.π... Κυρίως ωστόσο οι διαφορές τιμών είναι ανάλογες με το μέγεθος του αυτοκινήτου. Διαφορετικές τιμές δίνονται για 3θυρα, για 5θυρα και άλλες για SUV. Η τοποθέτηση γίνεται πάντα αυθημερόν. Συνέχεια του άρθρου >>>

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  • Ζαμπάτης

    Ζαμπάτης

    Η εταιρεία Ζαμπάτης διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως κρύσταλλα παρμπρίζ και αντηλιακές μεμβράνες για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Οι εγγυημένες τοποθετήσεις των προϊόντων μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμα και για τις υψηλότερες απαιτήσεις.
     2108321238 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • V - KOOL ATHENS

    V - KOOL ATHENS

    Θα τις βρείτε στην V - KOOL ATHENS! Οι μεμβράνες της έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από 20 εκατ. αυτοκίνητα παγκοσμίως και την εμπιστεύονται κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως οι Mercedes Benz, BMW, Audi, Volvo, Volkswagen, Opel, Renault και Citroen.
     2109637730 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ