Κυρίαρχος «παίκτης» στην αγορά της εξάτμισης και του καταλύτη

2200 Επισκέψεις στο άρθρο

Η All About Exhaust έχει ως όπλα την αξιοπιστία και την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών. Από τη μέρα που ιδρύθηκε και λειτουργεί, σημειώνει διαρκώς άλματα προόδου αποσπώντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

ΖΑΜΠΑΤΗΣ ΝΙΚ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
PLAKA PARKING
H All About Exhaust ‘‘γεννήθηκε'' στη Θεσσαλονίκη το 2014 από τον Αντώνη Αθ. Μαλάκη με τον ίδιο να έχει μια 15ετή παρουσία στο χώρο της εξάτμισης. 6 χρόνια μετά, αποτελεί μία από τις σημαντικές εταιρίες στο χώρο της εισαγωγής και εμπορίας συστημάτων εξάτμισης. Ας δούμε τι μας είπε ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρίας, για τον τρόπο λειτουργίας της, αλλά και πως κατάφερνει να έχει μία τόσο επιτυχημένη πορεία.                      Καλέστε: 2314031093

-Πείτε μας λίγα λόγια για την «Αll about exhaust»

H All about exhaust είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία εισαγωγής και εμπορίας συστημάτων εξάτμισης και καταλυτών στην ελληνική αγορά. Ως εισαγωγική εταιρία παρέχουμε μια πλήρη γκάμα ποιοτικών προϊόντων -πάνω από 2.000 κωδικούς- καλύπτοντας τις ανάγκες για όλα τα οχήματα. Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο με συνέπεια και πελατοκεντρική φιλοσοφία προσφέροντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και αυξημένων απαιτήσεων.
 
-Ποιες είναι οι σημαντικότερες κινήσεις σε αυτά τα έξι χρόνια λειτουργίας της εταιρίας;

Η επιλογή της εξειδίκευσης της εταιρίας στο σύστημα της εξάτμισης, η εδραιωμένη συμφωνία με την ασιατική JAS Systems Catalytic Converters, η συμφωνία αντιπροσώπευσης σε Ελλάδα και Κύπρο της εταιρίας MISHIMOTO, η στροφή στο σύστημα ψύξης τουρμπίνας με αποκλειστική διάθεση της ιαπωνικής FRIGIDUS στην Ελλάδα, ο συνεχής εμπλουτισμός με νέα προϊόντα, καθώς και οι εμπορικές συνεργασίες με επώνυμους οίκους από Ευρώπη και Ασία, είναι τα κυρίαρχα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εταιρία μας και αποτελούν τα εχέγγυα, εκτός των άλλων, για τη διαρκή της επέκταση στην αγορά. Κι αυτό πιστοποιείται καθημερινά καθώς οι δείκτες ανάπτυξης έρχονται να κατατάξουν την εταιρία  στην κορυφή των προτιμήσεων και χάριν της διευρυνόμενης εμπιστοσύνης να καθίσταται ένας από τους πλέον αξιόπιστους ‘‘παίκτες'' στην αγορά της εξάτμισης και του καταλύτη.
 
-Τι είναι εκείνο που σας κάνει να ξεχωρίζετε από τις ανταγωνιστικές εταιρίες;

Στη σημερινή εποχή ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος σε όλους τους κλάδους και τομείς, κάτι πολύ ωφέλιμο καθώς αναγκάζει τις επιχειρήσεις να αναζητούν νέους δρόμους επένδυσης, να διευρύνουν τη δραστηριότητά τους και διαρκώς να εξελίσσονται προς όφελος του καταναλωτή. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να δίνουμε βαρύτητα στα ποιοτικά κριτήρια της εταιρίας μας, όπως η εξειδίκευση και η γνώση γύρω από το σύστημα της εξάτμισης και όχι μόνο, οι αποκλειστικές συνεργασίες με εργοστάσια κατασκευής καταλυτών και τα ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα από γνωστούς ευρωπαϊκούς οίκους. Παράλληλα, η επιχείρησή μας ξεχωρίζει για την άμεση και συχνή επαφή με τους πελάτες μας που άνετα θα τους χαρακτήριζα συνεργάτες μετά από την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί. Ουσιαστικά οικοδομούμε ένα στέρεο δίκτυο συνεργατών πανελλαδικά, και όχι απλώς πελατών, με τους οποίους επικοινωνούμε σχεδόν καθημερινά, μοιραζόμαστε τους κοινούς προβληματισμούς και ανταλλάσσουμε ιδέες που αποσκοπούν στην ενίσχυση της κοινής πορείας μας στηρίζοντας και υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον. Η σωστή και η ποιοτική εξυπηρέτηση των συνεργατών και μεμονωμένων πελατών είναι για εμάς το Α και το Ω. 
 
-Ποια είναι η φιλοσοφία που χαρακτηρίζει εσάς προσωπικά όσο και την εταιρία σας;

Εδώ και περίπου έξι χρόνια στόχος της επιχείρησής μας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και γενικά της ζήτησης της αγοράς με προϊόντα ποιοτικά, επώνυμα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Παράλληλα, προνοούμε ώστε να υπάρχουν επαρκείς ποσότητες, άμεσα διαθέσιμες, για την κάλυψη των αναγκών της αγοράς, ενώ παρακολουθούμε στενά τις επιταγές της τεχνολογίας, εξελίσσοντας τις υπηρεσίες μας.
 
-Ποια είναι, όμως, τα στοιχεία αυτά που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος για τον κόσμο του καταλύτη;

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό σε κάθε οδηγό το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει για τη σωστή και ασφαλή λειτουργία του αυτοκινήτου ο τακτικός έλεγχος του καταλύτη, λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπόψη την ατομική ευθύνη και υποχρέωση απέναντι στην προστασία του περιβάλλοντος. Τα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι συνδεδεμένα με πολλά συστήματα ελέγχου με ενδείξεις στην κονσόλα του οδηγού και αποθηκεύουν όλα αυτά τα στοιχεία στη μνήμη του ‘‘εγκεφάλου'' του αυτοκινήτου. Έτσι, αρχικά, συνιστούμε τον έλεγχο του καταλύτη σε κάθε service με μια απλή μέτρηση καυσαερίων. Επιπλέον, σε ενδεχόμενη φθορά του καταλύτη (σπάσιμο ή λιώσιμο) δεν ‘‘πυροβολούμε'' τον καταλύτη καθώς οι αιτίες για το σπάσιμο ή το λιώσιμο συνήθως κρύβονται αλλού και χρειάζεται ένας πιο αυστηρός και ενδελεχής έλεγχος από έναν εξειδικευμένο τεχνικό.
 
-Με λίγες λέξεις, θα μπορούσατε να αναφέρετε τις κατηγορίες των ειδών που διαθέτει η επιχείρηση;

Η γκάμα των προϊόντων, όπως προαναφέρθηκε, είναι τόσο μεγάλη και πλούσια που μπορεί να καλύψει και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Συνοπτικά αυτή κινείται στους παρακάτω άξονες: 
  • Καταλύτες (έτοιμοι προς τοποθέτηση, universal, κεραμικοί, μεταλλικοί, racing),
  • Σετ Εξάτμισης (σετ σωλήνες, τελικά, απολήξεις, σπιράλ, v-band),
  • Ειδικές Κατασκευές (downpipe, χταπόδια),
  • Σύστημα ψύξης Turbo - τουρμπίνας (direct fit και universal intercooler, kit intercooler, σωλήνες αλουμινίου και inox, κολάρα σιλικόνης),
  • Τελικά Εξάτμισης μηχανών (έτοιμα προς τοποθέτηση, ειδικές κατασκευές).
ALL ABOUT EXHAUST
Καλέστε: 2314031093
Δείτε με 1 κλικhttps://www.allaboutexhaust.gr/

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ