Όλες οι Λύσεις για εξάτμιση & καταλύτη!

3312 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρία BAKOSIS EXHAUST BACAR δραστηριοποιείται με επιτυχία στον κλάδο της παροχής υπηρεσιών και προιόντων για εξάτμιση-καταλύτη, από το 1974. Διαθέτει υπηρεσίες 4 αστέρων. Η εξειδίκευση του προσωπικού της και το υψηλό know how προσφέρει πάντα την καλύτερη λύση.

Grammes Restaurant Cafe
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία
Πάνω από 4 δεκαετίες πείρας. Ένα σύγχρονο και εξοπλισμένο συνεργείο που συνεχώς εξελίσσεται. Με επένδυση σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (ηλεκτρονικός κουρμπαδόρος έως 100 inox, ηλεκτρονικός κουρμπαδόρος 50 inox, ηλεκτρικά ψαλίδια και αυτόματες πρέσες είναι μερικά εξ αυτών. Και με καλά καταρτισμένο προσωπικό. 4 παράγοντες που εγγυώνται την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και την κάλυψη της δικής σας ανάγκης.                  Καλέστε : 2441071985

Η εταιρία BAKOSIS EXHAUST BACAR αποτελεί τον αποκλειστικό πάροχο της NOVAK EXHAUST στην Ελλάδα και έχει δημιουργήσει την πολύ ανταγωνιστική σε απόδοση, ήχο και  τιμή, εξάτμιση BACAR-NOVAK SPORT GROUP N !

Να επισημάνουμε πως η εταιρεία διαθέτει ένα μεγάλο χώρο αποθήκης. Έτσι εσείς μπορείτε να βρείτε άμεσα το προιόν που χρειάζεστε από μια ευρεία γκάμα κωδικών εξατμίσεων και πολλαπλών εφαρμογών καταλυτών.

Προιόντα και Υπηρεσίες που διαθέτουν

Εξατμίσεις, λάστιχα, μπούκες, φλάντζες, σφιγκτήρες, σπιράλ, καταλύτες. Μα και όλες οι υπηρεσίες επισκευής ή αντικατάστασης της εξάτμισης σας.
Σημειώστε πως η επιχείρηση παρέχει και μία νέα, καινοτόμο μέθοδο καθαρισμού / αναγέννησης των Φίλτρων Μικροσωματιδίων DPF. 

Η τεχνική είναι κατάλληλη για DPF επιβατικών οχημάτων, όσο και για οχήματα βαρέως τύπου (φορτηγά, λεωφορεία κτλ.).Η διαδικασία πραγματοποιείται εντός του συνεργείου και το όχημα είναι την επόμενη ημέρα έτοιμο για παράδοση.

Συμβουλές από την "Εξατμίσεις - Καταλύτες Μπακώσης" για τον Καθαρισμό DPF

Όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα με κινητήρες Diesel, διαθέτουν ένα ειδικό φίλτρο κατακράτησης των επιβλαβών σωματιδίων της καύσης του πετρελαίου. Το φίλτρο αυτό ονομάζεται Φίλτρο Κατακράτησης Σωματιδίων (Diesel Particulate Filter), ή DPF εν συντομία.

Τι ακριβώς κάνει το DPF;              Καλέστε : 2441071985
Ο σκοπός της ύπαρξης του Φίλτρου Μικροσωματιδίων σε ένα πετρελαιοκίνητο όχημα είναι ο εξής: το φιλτράρισμα και η «αποθήκευση» των βλαβερών σωματιδιών του πετρελαίου ή της αιθάλης που παράγεται κατά τη λειτουργία της μηχανής. Επειδή, όμως, τα DPF έχουν περιορισμένο χώρο «αποθήκευσης», θα πρέπει να συντηρούνται και να αναγεννούνται σε τακτικά χρονικά διαστήματα.
Επίσης, η τέφρα (η κοινή στάχτη), ένα υποπροϊόν της κατανάλωσης λαδιού κατά την κανονική λειτουργία του κινητήρα, συσσωρεύεται στο φίλτρο καθώς δεν μπορεί να μετατραπεί σε αέριο και να περάσει μέσα από τα τοιχώματα του φίλτρου. Αυτό αυξάνει την πίεση των αερίων πριν το φίλτρο. Τα περισσότερα οχήματα προειδοποιούν εγκαίρως τον οδηγό για το επικείμενο μπλοκάρισμα του φίλτρου, ώστε να γίνει άμεσα η συντήρηση του DPF και να προληφθεί μια σοβαρότερη βλάβη του κινητήρα.
Στην περίπτωση που συσσωρευμένη αιθάλη μπλοκάρει τη λειτουργία του φίλτρου, τότε ο κινητήρας μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί και να χρειάζεται επισκευή, πολλές φορές με μεγάλο κόστος.

Τι είναι η αναγέννηση φίλτρου DPF;
Η αναγέννηση του φίλτρου απομακρύνει την συσσωρευμένη κάπνα και αποτρέπει τον έντονο μαύρο καπνό που βλέπουμε όταν ένα αυτοκίνητο diesel παλιάς τεχνολογίας επιταχύνει.
Τα περισσότερα οχήματα έχουν εγκατεστημένο το DPF με τρόπο που επιτρέπει την εύκολη διαδικασία συντήρησής του. Η συνηθέστερη μέθοδος καθαρισμού που συνίσταται είναι με τη χρήση απιονισμένου νερού υπό πίεση, αν και υπάρχουν και άλλες μέθοδοι ενεργητικής ή παθητικής καύσης της αιθάλης.

Τι θα συμβεί αν η αναγέννηση του DPF δεν γίνει σωστά;
Αν η διαδικασία της αναγέννησης υφίσταται συχνές παρεμβολές, τότε στο κοντέρ θα ανάψει το αντίστοιχο λαμπάκι του φίλτρου.
Αυτό συνήθως συμβαίνει στα αυτοκίνητα που κάνουν πολλές και σύντομες διαδρομές ή κινούνται σε συνθήκες που ευνοούν το σύστημα start/stop και δεν ανεβαίνει η θερμοκρασία του κινητήρα στο επίπεδο που πρέπει ώστε να γίνει η παθητική αναγέννηση.
Το πιο απλό που έχεις να κάνεις για να αποφύγεις το λαμπάκι είναι να μην κινείσαι συνεχώς σε αστικό περιβάλλον και τακτικά (π.χ. κάθε 1.000 χλμ) να οδηγείς σε ανοιχτό δρόμο ώστε να δημιουργούνται συνθήκες αναγέννησης και να καθαρίζει το φίλτρο.
Αν παρ'όλα αυτά το λαμπάκι του φίλτρου DPF ανάψει, τότε πήγαινε σε ένα μεγάλο δρόμο, π.χ αυτοκινητόδρομο και οδήγησε για 15 λεπτά ώστε να δώσεις την ευκαιρία στο DPF να αναγεννηθεί σωστά! Αν παραμελήσεις το προειδοποιητικό λαμπάκι, το αυτοκίνητο θα μπει σε ημι-λειτουργία για να αποτρέψει μια ενδεχόμενη βλάβη στον κινητήρα.
Αν μείνει αναμμένο για περισσότερο διάστημα, το φίλτρο DPF δεν θα είναι ικανό να αναγεννηθεί από μόνο του και θα χρειαστεί να καθαριστεί ή να αντικατασταθεί. Έχε υπόψιν σου ότι αν θέλεις να αγοράσεις καινούριο αυτοκίνητο, οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν δίνουν εγγύηση για την αντικατάσταση του DPF αν η βλάβη προκληθεί από λανθασμένους χειρισμούς του οδηγού.
Ένα ακόμα σημαντικό θέμα είναι να χρησιμοποιείς το σωστό λιπαντικό για τον κινητήρα, καθώς πολλά λάδια περιέχουν πρόσθετα στοιχεία που μπλοκάρουν το φίλτρο DPF και το «μπουκώνουν».
Επίσης, χρησιμοποιώντας κακής ποιότητας καύσιμο και οδηγώντας πολλές φορές με το λαμπάκι του πετρελαίου αναμμένο, μπορεί να βλάψει το φίλτρο γιατί το αυτοκίνητο θα αποφύγει την αναγέννηση με απώτερο σκοπό να εξοικονομήσει καύσιμο.

ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ - ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΜΠΑΚΩΣΣΗΣ
Καλέστε : 2441071985
Δείτε : www.bakosis.gr

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΕΜΑ SERVICE AYTOKINHTOY

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών