Specialists στην βελτίωση & προγραμματισμό ECU

2707 Επισκέψεις στο άρθρο

Η KB REMAP δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο της βελτίωσης, διαθέτοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία να προγραμματίσει σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς. Απόδειξη της ποιότητας αποτελούν οι ικανοποιημένοι πελάτες που προτιμούν σταθερά την εταιρεία εδώ και χρόνια.

Grammes Restaurant Cafe
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία
Συγκεκριμένα, ασχολείται με τον προγραμματισμό των εγκεφάλων που διαθέτουν μηχανές εσωτερικής καύσης,  εξειδικεύοντας την χρήση του κάθε κινητήρα και τις απαιτήσεις του κάθε ιδιοκτήτη. Φυσικά για να το πετύχει χρησιμοποιεί μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία εγγυώνται σταθερότητα και ακριβή αποτελέσματα.
 
Οι βελτιώσεις που γίνονται είναι πάντα μέσα στα εργοστασιακά πλαίσια ασφάλειας, αξιοπιστίας και σωστής λειτουργίας.  Στόχος της ΚΒ Remap  είναι να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες του κινητήρα σας σε συνδυασμό με την σωστή λειτουργία του και την μέγιστη οικονομία καυσίμου. Στόχος της είναι να προσφέρει το ιδανικό αποτέλεσμα στην βελτίωση που επιθυμείτε, να λύσει όποιο πιθανό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζετε, να παρέχει προϊόντα μέγιστης απόδοσης, όπως επίσης και την υποστήριξη για την συντήρηση και την εξέλιξή του οχήματός σας.

Μάλιστα, έχοντας κάνει παρά πολλές δοκιμές και αρκετές εξελίξεις στους κινητήρες 20VT καθώς και στις καρότσες του ομίλου VAG GROUP, παρέχουν στάδια βελτιώσεις που καλύπτουν την μεγαλύτερη γκάμα των αναγκών σας!

Τα στάδια αυτά μπορούν να έχουν επεμβάσεις ακόμα και σε τούρμπο, πολλαπλή εξαγωγής, μπεκ, intercooler, εισαγωγή αέρα, μπιέλες, πιστόνια, εκκεντροφόρους, ελατήρια βαλβίδων, μπουζόνια και πάντα ρυθμίζονται με custom πακέτο λογισμικού και ότι άλλο χρειάζεται για την αναβάθμιση απο 250 εως και 850hp .

Πέρα από την βελτίωση, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μπορέιτε να διαλέξετε και άλλες υπηρεσίες όπως:
 

·Service, από μηχανικούς με μεγάλη εμπειρία μέγιστη τεχνογνωσία

·Ανταλλακτικά, προϊόντα που αφορούν κινητήρες βελτίωσης αλλά και εργοστασιακούς και προσφέρουν υψηλή ποιότητα απόδοσης, μέγιστη βελτίωση, αξιοπιστία και ομαλή λειτουργία του κινητήρα σας. Υποστήριξη στον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα. 

KB REMAP
Καλέστε: 2130441106
Δείτε με 1 κλικ:
https://www.kb-remap.com/
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ