Εκπτώσεις ως και 60% σε ανταλλακτικά Ford!

4381 Επισκέψεις στο άρθρο

Έχεις Ford και θέλεις να το απολαμβάνεις στο 100% και να κρατάς την αξία του ψηλά; Γνωρίζεις πως αυτό το πετυχαίνεις με τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών. Εκείνο που ίσως δεν γνώριζεις είναι, πως στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Ford έχεις έκπτωση, ως και 60%,στα γνήσια ανταλλακτικά Ford.

Είναι αποδεδειγμένο και με βάση διεθνείς έρευνες και test αντοχής μεταξύ γνήσιων και aftermarket ανταλλακτικών, πως η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών, προσφέρει εγγυημένη ασφάλεια και value for you rmoney (καθώς η "διάρκεια ζωής" τους είναι σημαντικά μεγαλύτερη)! Παρόλα αυτά θα βρεθούν αυτοί που θα ταλαντευτούν με την επιλογή του να τοποθετήσουν ανταλλακτικά ιμιτασιόν ή άλλης εταιρείας που είναι "πιο φθηνά" (με το σκεπτικό αφού "η X εταιρεία τα φτιάχνει και γι' αυτούς καλά θα ναι και αυτά").

Σημειώστε το σημαντικότερο, ότι δηλαδή αυτά τα σχεδόν ίδια ανταλλακτικά, παράγονται από άλλες ανεξάρτητες εταιρίες κατασκευής ανταλλακτικών. Αντιθέτως, τα γνήσια ανταλλακτικά Ford, -αυτά που παράγονται από την ίδια την Ford, ή για λογαριασμό της Ford από αξιόπιστους προμηθευτές της και φέρουν το λογότυπό της-, κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που ορίζει η ίδια η Ford, και υπόκεινται σε ποικίλες δοκιμασίες & test αντοχής, που εγγυούνται άψογη εφαρμογή και υψηλής ποιότητας κατασκευή (premiuml evel & high quality) για μια αξιόπιστη και εγγυημένη επισκευή του οχήματός σας.

Αυτό μεταφράζεται εύκολα σε:
- μεγαλύτερη ασφάλεια στη χρήση και στην οδηγική συμπεριφορά του Ford σας
- μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης ("κύκλος ζωής προϊόντος")
- oικονομία για εσάς
- παρεχόμενη εγγύηση Ford

Η Ford σέβεται και στηρίζει τους κατόχους με παλαιότερα οχήματα, έτσι ώστε να καλύπτει τις σημερινές τους ανάγκες και τα Ford να μην χάνουν την αξία τους. Αυτό σημαίνει πως όσο… μεγαλώνει ηλικιακά το αυτοκίνητο σας, τόσο και μεγαλύτερες οι εκπτώσεις που σας προσφέρει για αγορά των γνησίων ανταλλακτικών της (με όλα τα παραπάνω οφέλη)!

Οι εκπτώσεις της αγγίζουν ακόμα και το 60%. Ναι, καλά διαβάσατε 60 τοις εκατό. Δηλαδή, κάτι που κοστίζει 100 ευρώ θα σας κοστίσει 40 ευρώ, και θα είναι και γνήσιο με όλες τις –σωστές- προδιαγραφές που προβλέπει ο κατασκευαστής για την άψογη λειτουργία του αυτοκινήτου σας.
Με αυτό τον τρόπο, η επιλογή των ανταλλακτικών της Ford, είναι μονόδρομος, αφού και το κόστος μένει σε χαμηλά επίπεδα και το κεφάλι σας έχετε ήσυχο μιας και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τα ανταλλακτικά της «μαμάς» του, ενώ παράλληλα διατηρείτε και την αξία του αυτοκινήτου σας ψηλά σε περίπτωση μεταπώλησης.

Συγκεντρωτικά, αυτές είναι οι εκπτώσεις που κερδίζει κάποιος ανάλογα με την ηλικία του οχήματος του:
  • Έως 10% έκπτωση για οχήματα από 0 έως 2 ετών
  • Έως 20% έκπτωση για οχήματα από 3 έως 5 ετών
  • Έως 30% έκπτωση για οχήματα από 6 έως10 ετών
  • Έως 40% έκπτωση για οχήματα από 11 έως 15 ετών
  • Έως 50% έκπτωση για οχήματα από 16 έως 19 ετών
  • Έως 60% έκπτωση για οχήματα από 20 ετών και άνω.
Επιπλέον, επειδή στην Ford γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα το όχημά σας, τα ανταλλακτικά που θα αγοράσετε σε προνομιακή τιμή, θα τοποθετηθούν στο αυτοκίνητό σας από τους άρτια καταρτισμένους και εκπαιδευμένους τεχνικούς των Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων του δικτύου.

Μην ξεχνάτε επίσης, ότι στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων της Ford προσφέρεται το πρόγραμμα «Εγγύησης Καλύτερης Τιμής». Σύμφωνα με το πρόγραμμα αυτό, εάν κάποιος βρει μια προσφορά φθηνότερη από το ποσό που πλήρωσε στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της Ford για την ίδια υπηρεσία (εργασία και ανταλλακτικά), τότε ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής θα του επιστρέψει τη διαφορά του ποσού.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES