Restart και ευκαιρία για δημιουργία προβαδίσματος!

8251 Επισκέψεις στο άρθρο

«Βάλαμε τα γυαλιά» στην Ευρώπη και βγήκαμε νικητές. Δείξαμε εξαιρετικά αντανακλαστικά. Τώρα μένει να «αρπάξουμε» την ευκαιρία και να επενδύσουμε δημιουργικά πάνω στη νίκη μας, βάζοντας τις μηχανές στο turbo ώστε να απολαύσουμε τα κέρδη που θα ρθουν.

Σε μια δύσκολη περίοδο για την παγκόσμια ανθρωπότητα, καταφέραμε με σύνεση και υπομονή να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση ψύχραιμα υπεύθυνα και αποτελεσματικά. Έτσι καταφέραμε για όλο τον πλανήτη, να γίνουμε παράδειγμα προς μίμηση και αντικείμενο θαυμασμού. Το «Greeks do it better», όπως μας αρέσει να λέμε, πλέον το λένε σε κάθε γωνιά της γης. Μαγκιά μας, αλλά έφτασε η στιγμή που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αποτελεσματικά τη νίκη μας και να συνεχίσουμε να δείχνουμε το δρόμο στους υπόλοιπους.

Η κρίση γεννάει ευκαιρίες

Πως θα γίνει αυτό; Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που φέρνει μαζί της η επόμενη μέρα. Ευκαιρίες που προκύπτουν από τα νέα δεδομένα και τις νέες συνήθειες που προέκυψαν. Κάτι που ισχύει και στο δικό μας κομμάτι, αυτό των After Sales υπηρεσιών, το πιο σημαντικό για τον κάτοχο ενός αυτοκινήτου.

Η ανοδική πορεία της αγοράς δε τερματίστηκε, έκανε διάλειμμα και τώρα ετοιμάζεται να φορτσάρει. Οι επισκέψεις στις σελίδες μας αυξήθηκαν κατακόρυφα, γιατί ο κόσμος ψάχνεται να αγοράσει και θα αγοράσει προϊόν εταιρείας που εμπιστεύεται. Εταιρείας που στάθηκε δίπλα του στα δύσκολα. Εταιρείας που δε λογάριασε το κόστος για να τον έχει ικανοποιημένο. Όπως έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν το καλό After Sales θα μεταφραστεί σε Sales.

Αυτοί που έμειναν σπίτι και δούλεψαν

Ήδη οι ελληνικές αντιπροσωπείες, τα στελέχη - οι άνθρωποι στην ουσία που είναι πίσω από μία φίρμα, φρόντισαν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του κόσμου προσφέροντας νέες υπηρεσίες, οι οποίες καλύπτουν τις ανάγκες της παρούσας κατάστασης. Δεν «έμειναν σπίτι» και περίμεναν. Έμειναν σπίτι και δούλεψαν, σκέφτηκαν, εργάστηκαν και δημιούργησαν. Και πέρα από το παρόν, δημιούργησαν πράγματα που θα μείνουν παρακαταθήκη και στο μέλλον. Μάλιστα οφείλουμε να πούμε πως οι εταιρείες έδειξαν άμεσα αντανακλαστικά, δρώντας ακόμα πιο γρήγορα και από χώρες με πιο ανεπτυγμένες αγορές. Είπαμε «Greeks do it better»!

Επενδύσεις: Βάζοντας τις μηχανές στο turbo 

Τώρα που επανεκκινούμε, σε αυτή τη βάση είναι που πρέπει να επενδύσουμε. Σε πρόσφατη έρευνα σχετικά ( «Βαρόμετρο Αγοράς – Covid-19 και Εφοδιαστική Αλυσίδα»), αναφέρεται πως δύο στις τρεις επιχειρήσεις του κλάδου που συμμετείχαν στην έρευνα προγραμματίζουν επενδύσεις. Λογικό γιατί οι εταιρείες πλέον ξέρουν πως οι καταναλωτές έχουν μάθει να αξιολογούν, να συγκρίνουν και να αναγνωρίζουν και πως μόνο αν επενδύσουν θα έχουν τύχη.

Τώρα είναι λοιπόν που πρέπει να αναδείξουμε τις πράξεις μας, να ενισχύσουμε την εικόνα μας και να αποδείξουμε πως ξεχωρίζουμε από τους υπόλοιπους. Ότι εμείς είμαστε οι TOP και ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό. Όσο περισσότερο επενδύσεις στην εικόνα σου και σε αυτά που προσφέρεις σήμερα, τόσο περισσότερο θα κερδίσεις στο μέλλον. Το κοινό για να σε επιλέξει πρέπει να σε εμπιστευθεί 

Όπως εμπιστεύθηκε το AutoΤρίτη για την ενημέρωσή του. Και μας εμπιστεύτηκε γιατί στον κούρσα της ενημέρωσης ήμασταν πρώτοι κάθε μέρα, με έρευνες και θέματα που το ενδιέφεραν, με περιεχόμενο που ανταποκρινόταν στις καταστάσεις και αναδεικνύοντας τις ενέργειες των εταιρειών. Γιατί επενδύσαμε στην εξέλιξη της διαδικτυακής μας πλατφόρμας του net.triti , μια πρωτοποριακή πλατφόρμα όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά σε διεθνές επίπεδο.

Δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να ‘ρθει !

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ σε μια φράση του Χιλιανού ποιητή Πάμπλο Νερούδα: «Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια, αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να ‘ρθει». Μην ξεχνάμε λοιπόν, πως ως χώρα τα προηγούμενα χρόνια περάσαμε πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις και όμως επιστρέψαμε. Γνωρίζουμε πως από εδώ και πέρα θα υπάρχει θετικό πρόσημο και πως πολύ γρήγορα θα επανέρθουμε στην κανονικότητα. Δεν έχουμε φόβο του παρελθόντος πως θα έρθουν χειρότερα, παρά μόνο γνώση πως συνεχώς θα έρχονται τα καλύτερα.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES