Κανείς δε φροντίζει το Renault σας καλύτερα από τη Renault!

34212 Επισκέψεις στο άρθρο

Λίγο πριν τις χαλαρές, καλοκαιρινές βόλτες και τις διακοπές, είναι πιο σημαντική από ποτέ η συντήρηση του Renault σου με το πλήρες πρόγραμμα καλοκαιρινού ελέγχου Total Care, που εξασφαλίζει δωρεάν έλεγχο 25 σημείων και προνομιακές τιμές στα πακέτα συντήρησης και επισκευής με όφελος έως 30%!

Η Renault, με το πρόγραμμα Total Care έχει δημιουργήσει μια ομπρέλα προστασίας για όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Renault, με στόχο να απολαμβάνουν σε σταθερή βάση άριστες υπηρεσίες After Sales. Και αυτό το καλοκαίρι, μέσω του προγράμματος Total Care, η Renault προσφέρει δωρεάν έλεγχο 25 σημείων, σε όλους τους κατόχους Renault ώστε να ενημερωθούν έγκαιρα και υπεύθυνα για τις πιθανές ανάγκες συντήρησης και επισκευής του οχήματος τους.
 
Ο δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος 25 σημείων αφορά όλα τα οχήματα Renault, ανεξάρτητα από τον τύπο και την ηλικία τους, ενώ συμπληρώνεται από πακέτα συντήρησης και επισκευής με όφελος έως 30%. Τα συγκεκριμένα πακέτα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών, δίνοντας, παράλληλα, την ευκαιρία στον κάτοχο του αυτοκινήτου να γνωρίζει εξ' αρχής το ακριβές κόστος της επισκευής.
 
(*) Οι καλοκαιρινές προσφορές Renault Total Care ισχύουν έως τις 31/07/2020


Όλη η φροντίδα Renault σε προνομιακά πακέτα από 58€ (**)
 
Η Renault φροντίζει το Renault σας για να ζείτε ξένοιαστα!
Με προτεραιότητα την ασφάλεια του πελάτη, το σεβασμό στις ανάγκες του αλλά και με μέριμνα για το συμφέρον του, η Renault προσφέρει σε όλους τους πελάτες με αυτοκίνητα παλαιότερα των 5 ετών το πρόγραμμα Renault Total Care 5+.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης και επισκευής από 58€, προσαρμοσμένα σε κάθε ανάγκη.

Ενδεικτικά, τα πακέτα περιλαμβάνουν:
• Λιπαντικό service (αντικατάσταση λαδιών και φίλτρου λαδιού),
• Τακτικό service (αντικατάσταση λαδιών, φίλτρο λαδιού, φίλτρου αέρα και μπουζί)
• Αντικατάσταση ιμάντα χρονισμού
• Αντικατάσταση τακακιών, αμορτισέρ,συμπλέκτη, υαλοκαθαριστήρων, μπαταρίας κ.λ.π.
• Καθαρισμό A/C κ.α.

Τα πακέτα που αφορούν σε αυτοκίνητα Renault άνω των 5 ετών, περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, λιπαντικά Castrol, εργασία και ΦΠΑ σε προνομιακές τιμές και με απόλυτη διαφάνεια. Πάντα με Γνήσια Ανταλλακτικά Renault, εγγύηση επισκευών Renault και χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.
 
Επιλέξτε το πρόγραμμα Renault Total Care 5+ και απολαύστε τη φροντίδα Renault με συνολικό όφελος έως και 30%
 
(**) Οι προσφορές Renault Total Care 5+ ισχύουν έως τις 31/12/2020
 
Αξεσουάρ & εξοπλισμοί με έκπτωση έως 30% (***)
 
Παθιασμένοι με τα σπορ, λάτρεις της τελειότητας, οπαδοί των επιδόσεων…, όλα τα αξεσουάρ που συνοδεύουν τα μοντέλα Renault έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ικανοποιούν τις πιο υψηλές απαιτήσεις. Γιατί η Renault, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια και την άνεση οδηγού και επιβατών, βρίσκεται συνέχεια σε αναζήτηση τρόπων βελτίωσης και εμπλουτισμού της γκάμας των αξεσουάρ της. Τα σχεδιάζει παράλληλα με το αυτοκίνητο έτσι ώστε αυτά να ακολουθούν τη φιλοσοφία του, χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας για την κατασκευή τους, τα δοκιμάζει σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και τα θέτει στη διάθεσή του πελάτη με βασικό σκοπό να ικανοποιήσει τις υψηλές απαιτήσεις του.
 
Επικοινωνήστε ή επισκεφθείτε το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών Renault για να γνωρίσετε την πλήρη γκάμα των αξεσουάρ Renault και να ανακαλύψτε την πρωτόγνωρη αίσθηση οδηγικής απόλαυσης, άνεσης και ασφάλειας που μόνο ένα Renault μπορεί να σας προσφέρει.
 
(***) Οι καλοκαιρινές προσφορές στα Αξεσουάρ ισχύουν έως τις 31/07/2020
 
 
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES