Τα γνήσια φρένα VW εξασφαλίζουν & εξοικονομούν!

2719 Επισκέψεις στο άρθρο

Για να απολαύσετε με το VW σας ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι κα να κάνετε ασφαλή καi άνετα ταξίδια επισκεφτείτε το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων της VW για να εξασφαλίσετε πως το σύστημα φρενών και τα ελαστικά σας θα είναι σε τέλεια κατάσταση.

Το καλοκαίρι έφτασε και αυτό σημαίνει (έπειτα από την ιδιαίτερη και μακρυά περίοδο «κλεισούρας» που ζήσαμε όλοι μας) ακόμα περισσότερες «βόλτες» - αποδράσεις - ταξίδια με το αγαπημένο σας VW. Σημαίνει πολλά χιλιόμετρα στο επαρχιακό ή και νησιώτικο οδικό δίκτυο. Ένα δίκτυο που σε αρκετές περιπτώσεις δεν είναι καλοστρωμένο και διαθέτει γλιστερή άσφαλτο, κακής ποιότητας. Άρα ένα δίκτυο πολύ πιο επικίνδυνο. Συνεπώς εσείς θα πρέπει απαραίτητα να εξασφαλίσετε –εκ των προτέρων- πως το VW σας θα έχει άριστη αντίδραση σε όποια κατάσταση χρειαστεί να αντιμετωπίσει. Ελέγξτε λοιπόν σχολαστικά την κατάσταση του συστήματος πέδησης (φρένα) και των ελαστικών σας, για να απολαύσετε με ασφάλεια τις διακοπές σας έχοντας το κεφάλι σας ήσυχο.
Ο πιο εγγυημένος τρόπος για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη ασφάλεια για εσάς και την οικογένειά σας, είναι να επισκεφτείτε το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της VW, να κάνετε τον απαραίτητο έλεγχο και αν χρειάζεστε τότε να επιλέξετε γνήσια φρένα VW και ελαστικά που ανταποκρίνονται στο οδηγικό σας στυλ και στις ανάγκες του δικού σας αυτοκινήτου.
Μην ξεχνάτε πως τα φρένα, όπως και οποιοδήποτε άλλο γνήσιο ανταλλακτικό, έχουν εξελιχτεί παράλληλα με την εξέλιξη του αυτοκινήτου σας. Ο κατασκευαστής έχει φροντίσει ώστε να εξελίσονται και να διαμορφώνονται (και τα ανταλλακτικά) κατάλληλα για κάθε μοντέλο, με την ποιότητα και τη λειτουργικότητα τους να ελέγχονται από αυστηρά τεστ, ώστε να πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις προδιαγραφών . Και μάλιστα πιστοποιημένα, με την ποιότητά τους να υπερβαίνει τις απαιτήσεις του προτύπου φρένων βάσει της νομοθεσίας, ECE-R90.

Όλα αυτά με 2 λόγια σημαίνουν στην πράξη, πως εσείς αποκτάτε ασφάλεια μα και οικονομία καθώς τα γνήσια έχουν μεγαλύτερο κύκλο ζωής κάτι που σημαίνει πως αποτελούν και Value for your money επιλογή !

Με γνήσια φρένα VW φρενάρεις αποτελεσματικότερα
Η συντήρησή και του συστήματος φρένων πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτει ο κατασκευαστής. Τα φθαρμένα φρένα συνεπάγονται  σημαντική μείωση της οδικής ασφάλειας, σοβαρό κίνδυνο για τους άλλους οδηγούς  και πολύ μεγάλο κίνδυνο για ατυχήματα, καθώς η απόσταση ακινητοποίησης του οχήματος γίνεται μεγαλύτερη.
Συνεπώς τα φρένα σας θα πρέπει να αποδίδουν στο μέγιστο δυνατό κάτι που επιτυγχάνεται όταν το VW σας "φοράει" γνήσια τακάκια και δισκόπλακες. Σημειώστε πως αυτά είναι κατασκευασμένα από συγκεκριμένα υλικά , ώστε να έχουν τη βέλτιστη δυνατή συνεργασία και με τα υπόλοιπα τμήματα του αυτοκινήτου (ABS, ESP). Έτσι, εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή απόδοσή, ακόμα και σε ακραίες συνθήκες, καθώς έχουν προσαρμοστεί στο βάρος, στις επιδόσεις και στη μέγιστη ταχύτητά κάθε οχήματος.

Γνήσια φρένα VW και για οικονομία στη συντήρηση
Πέρα από τον τομέα της ασφάλειας, η επιλογή ενός γνήσιου συστήματος πέδησης VW θα συνεισφέρει και στην τσέπη σας, λόγω της αυξημένης διάρκειας ζωής των επιμέρους τμημάτων του συστήματος, η οποία μπορεί και να ξεπεράσει το διπλάσιο, άρα και λιγότερα χρήματα για την αγορά ανταλλακτικών.

Αυτό συμβαίνει διότι τα υλικά κατασκευής τόσο σε δίσκους, όσο και σε τακάκια (πχ. τα γνήσια έχουν ατσάλινο ελατήριο, ανώ τα after market ένα απλό μεταλλικό φύλλο) είναι κατασκευασμένα από υλικά ανθεκτικά, ώστε οι μεν δίσκοι να αντέχουν τεράστιες πιέσεις σε απότομα φρεναρίσματα, τα δε τακάκια να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και βέλτιστους συντελεστές τριβής με τους δίσκους. Παράλληλα είναι κατασκευασμένα ώστε να έχουν αντίσταση σε χημικούς παράγοντες όπως άλατα, καύσιμα και υγρά φρένων.
Φυσικά για να πάρετε το μάξιμουμ από τη διάρκεια ζωής του συστήματος πέδησης, ο γνήσιος δίσκος VW, θα πρέπει να συνεργάζεται και με γνήσια τακάκια VW, αφού όπως προαναφέρθηκε η εξέλιξή τους γίνεται παράλληλα και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι επιλεγμένα ώστε να συνεργάζονται μεταξύ τους τέλεια. 

Πιο άνετη οδήγηση & στρωτή λειτουργία
Η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών VW για τα φρένα σας θα μετατρέψει τις διαδρομές με το VW σας  πιο ευχάριστες, άνετες και με μεγαλύτερη ευκολία. Η κατασκευή του συστήματος είναι τέτοια ώστε να έχει ήσυχη και στρωτή λειτουργία, με αποτέλεσμα να παράγεται ελάχιστος θόρυβος κατά το φρενάρισμα και παράλληλα να εξαλείφονται οι ταλαντώσεις στο πετάλι του φρένου και το τιμόνι.
Άλλωστε μην ξεχνάτε πως τα φρένα αποτελούν βασικό υποσύστημα ενός αρμονικά συνεργαζόμενου συστήματος ανάρτησης (ελαστικά, φρένα, αμορτισέρ). Το σύστημα ανάρτησης μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά του μόνο όταν και τα τρία στοιχεία του τριγώνου ασφαλείας – ελαστικά, φρένα και αμορτισέρ – βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES