Better Safe than sorry!

7692 Επισκέψεις στο άρθρο

Βροχή τα πρόστιμα για παράνομη στάθμευση κάθε μήνα. Αλήθεια γιατί να τα δίνεις στην τροχαία, αφού μπορείς να την βγάλεις πιο φτηνά, αλλά και νόμιμα, βάζοντας στο σε ένα ιδιωτικό parking.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
Το παρκάρισμα ιδιαίτερα στις 2 μεγαλύτερες πόλεις της χώρας είναι ο καθημερινός εφιάλτης των οδηγών, με αποτέλεσμα η παράνομη στάθμευση να έχει την τιμητική της. Φυσικά υπάρχουν και οι ασυνείδητοι που αφήνουν το  αυτοκίνητο τους σε θέσεις για ΑΜΕΑ, σε διαβάσεις τυφλών, αλλά και σε ράμπες. Μάλιστα για τον μήνα που μας πέρασε καταγράφτηκαν 748 παραβάσεις σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα χάρη στο πρόγραμμα «Παράβαση της Εβδομάδας», 536 συνεργεία της Τροχαίας έλεγξαν συνολικά 2.222 οχήματα με την Αθήνα να έρχεται πρώτη με βεβαιωμένες 147 παραβάσεις, η Θεσσαλονίκη με 98 και στην τρίτη θέση είναι το Ηράκλειο με 45.
 
Τσουχτερά τα πρόστιμα

Όλοι οι παραπάνω θα πρέπει να βάλουν βαθειά το χέρι στην τσέπη, αφού τα πρόστιμα για την παράνομη στάθμευση είναι ιδιαίτερα «τσουχτερά». Συγκεκριμένα ξεκινούν από 40 ευρώ και φτάνουν μέχρι και 150 (τόσο πληρώνουν όσοι παρκάρουν σε χώρους ή  ράμπες για ΑΜΕΑ), ενώ αφαιρούνται δίπλωμα και άδεια κυκλοφορίας έως 10 μέρες, όπως επίσης προσθέτονται έως και 9 βαθμοί στο point system. Φυσικά για όσους ξεπερνούν τα εισοδηματικά κριτήρια τα πρόστιμα κυμαίνονται από 80 – 300 ευρώ και 120 – 450 ευρώ, ανάλογα την παράβαση.

Πιο φτηνό το ιδιωτικό parking

Γιατί λοιπόν να μπεις σε αυτήν την διαδικασία, που θα σου στοιχήσει χρήμα, αλλά πολύ περισσότερο χρόνο και ηρεμία. Δεν βρίσκεις κάπου να το παρκάρεις πήγαινε το σε ένα ιδιωτικό parking! Θα σου έρθει πιο φτηνά, αφού οι τιμές ξεκινούν από 2 ευρώ την ώρα. Παράλληλα το αυτοκίνητο σου είναι απόλυτα ασφαλές, από «ποντικούς» και καιρικές συνθήκες, κάτι που επιτυγχάνεται με καλό φωτισμό, βιντεοσκόπηση, περίφραξη, ενώ διαθέτει και έμπειρο προσωπικό φύλαξης. Επίσης πολλές εταιρίες προσφέρουν και πλύσιμο του αυτοκινήτου, αλλά και πολλές άλλες extra υπηρεσίες.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - PARKING

  • ΠΛΑΚΑ PARKING

    ΠΛΑΚΑ PARKING

    Το Πλάκα Parking είναι το πιο αξιόπιστο ιδιωτικό parking, αν κάποιος θέλει να παρκάρει το αυτοκίνητο του στο κέντρο της Αθήνας.Διαθέτει μεγάλο αριθμό θέσεων, οι οποίες είναι περίκλειστες, ώστε να παρέχει ασφάλεια για τo όχημα σας 
     2103250684 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ