Νέα προνόμια για τους συνεργάτες της Υδρογείου

35603 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική δημιούργησε το «Υδρόγειος Club – Διακεκριμένων Συνεργατών», ένα νέο θεσμό επιβράβευσης και ανταπόδοσης για το δίκτυο των ασφαλιστικών της διαμεσολαβητών.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
Η Υδρόγειος Ασφαλιστική επενδύει στα στοιχεία εκείνα τα οποία αναδεικνύουν, προβάλλουν και ενισχύουν το έργο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Το «Υδρόγειος Club – Διακεκριμένων Συνεργατών» αποτελεί μία ακόμη πρωτοβουλία σε αυτήν την κατεύθυνση. Με την ένταξή τους σε αυτό,  οι συνεργάτες – μέλη του club, απολαμβάνουν προνόμια και παροχές που προσδίδουνακόμη μεγαλύτερη αξία στη συνεργασία τους με την εταιρεία, παρέχουν  διευκόλυνση στην καθημερινή τους δουλειά, προβολή του έργου τους, ανταμοιβή και ανταπόδοση για τα καλά αποτελέσματα.

«Στα 45χρόνια πορείας μας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, η σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης που μας συνδέει με τους συνεργάτες μας παραμένει δυνατή και άρρηκτη. Στην Υδρόγειο Ασφαλιστική πάντα αναζητούμε τρόπους να στηρίζουμε και να επιβραβεύουμε το έργο των συνεργατών μας και ειδικά αυτών που μας τιμούν με διαχρονική συνεργασία» ανέφερε σχετικά με τη δημιουργία του «Υδρόγειος Club – Διακεκριμένων Συνεργατών» ο κ. Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής.

Το «Υδρόγειος Club – Διακεκριμένων Συνεργατών» περιλαμβάνει τέσσερις βαθμίδες μελών - Members, Partners, Senior Partners και Executive Partners (η ανώτερη). Η πρώτη παρουσίαση του έγινε κατά τη διοργάνωση των εταιρικών συνεδρίων της Υδρογείου Ασφαλιστικής ανά την Ελλάδα, όπου και πραγματοποιήθηκαν τιμητικές βραβεύσεις των συνεργατών, οι οποίοι εντάχθηκαν σε αυτό.

Ζήστε ελέυθερα με την Υδρόγειο Ασφαλιστική

«Η Ασφαλής Δύναμη εδώ και 45 χρόνια φροντίζει για εσάς, τις οικογένειες και τις περιουσίες σας. Μας εμπιστεύεστε τα πολυτιμότερα αγαθά σας και σας ανταποδίδουμε σιγουριά, εμπιστοσύνη και ελευθερία!
Είναι τιμή μας να είμαστε συνοδοιπόροι σε ένα τόσο αξιόλογο ταξίδι, αυτό της ζωής σας! Ζήστε τη ζωή χωρίς περιορισμούς:ΕΛΕΥΘΕΡΑ!» #livefree #ydrogiosinsurance
 
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ