30 χρόνια στη σχεδίαση και αδειοδότηση πρατηρίων!

9817 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία Καρανάσιος Βαρσάμη & συνεργάτες δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στον χώρο μελέτης σχεδίασης και αδειοδότησης εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών.

coral gas
MASTER DIRECT
Η εταιρεία Καρανάσιος Βαρσάμη & Συνεργάτες δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στον χώρο μελέτης σχεδίασης και αδειοδότησης εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και πιο συγκεκριμένα στον χώρο της αδειοδότησης πρατηρίων υγρών καυσίμων, και πρατηρίων αερίων καυσίμων (LPG, CNG).

Η εταιρεία Καρανάσιος Βαρσάμη & Συνεργάτες έχει ασχοληθεί και αδειοδοτήσει  εκατοντάδες πρατήρια είτε νέα, είτε υφιστάμενα στα οποία έχει προστεθεί υγραέριο, ενώ διαθέτει τεχνογνωσία και μεγάλη εμπειρία για την λειτουργία και την αδειοδότηση τέτοιων εγκαταστάσεων – πρατηρίων καυσίμων. Επίσης έχει ασχοληθεί και αδειοδοτήσει τα πρώτα  νέα πρατήρια συμπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG) που ιδρύθηκαν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα.

Η πραγματικά μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων από τη χρήση των αερίων καυσίμων, είναι προφανές ότι θα οδηγήσει σε ακόμα περισσότερη ανάπτυξη τους συγκεκριμένους κλάδους και πιθανότατα στο μέλλον να αποτελέσει κύρια επιλογή καυσίμου της αυτοκίνησης. Η  ηγετική θέση της εταιρείας στο χώρο αυτό και οι χιλιάδες πελάτες της πρατηριούχοι, μπορούν να εγγυηθούν ότι στην "Καρανάσιος   Βαρσάμη και Συνεργάτες  - Σύμβουλοι Μηχανικοί" θα βρείτε την  καλύτερη λύση για το πρατήριο καυσίμων που διαθέτετε ή  πρόκειται να ιδρύσετε!

ΑΔΕΙΕΣ ΙΔΡΥΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Καρανάσιος - Βαρσάμη & Συνεργάτες
  • Πρατηρίων Υγρών και Αέριων Καυσίμων
  • Συνεργίεων Επισκευής και Συντήρησης Οχημάτων
  • Σταθμών / Πλυντηρίων Οχημάτων
  • Ιδωτίκων ΚΤΕΟ
  • Εμπορευματικών Σταθμών
  • Επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Υπεραγορές τροφίμων - Επιχειρήσεις Εστίασης)
Στην Καρανάσιος - Βαρσάμη & Συνεργάτες θα βρείτε τιε εξής Υπηρεσίες:

ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ – ΒΑΡΣΑΜΗ & Συνεργάτες
Καλέστε: 2310 522682

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)