Ολοκληρωμένες υπηρεσίες εξατμίσεων

3948 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία Εξατμίσεις - Καλαποθάκος Ηλίας με την μακρόχρονη πείρα τους επιλέγει για σας την καλύτερη δυνατή λύση σε ότι έχει σχέση με το σύστημα εξαγωγής καυσαερίων του αυτοκινήτου σας.

PERAMAX
PLAKA PARKING

Όταν η παράδοση συναντά τις καινοτόμες λύσεις, την πρωτοπορία, την ποικιλία, την φιλική και άμεση εξυπηρέτηση και τις καλύτερες τιμές… δημιουργείται ένα ξεχωριστό μέρος για εσάς που τους επιλέγετε και εμπιστεύεστε στα τόσα χρόνια πορείας τους, αλλά και για εσάς που επιθυμείτε να τους επισκεφτείτε στο κατάστημα τους.
Η εταιρεία ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ - ΚΑΛΑΠΟΘΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ με την μακρόχρονη πείρα τους επιλέγει για σας την καλύτερη δυνατή λύση σε ότι έχει σχέση με το σύστημα εξαγωγής καυσαερίων του αυτοκινήτου σας (ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ – ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ – ΣΠΙΡΑΛ – DPF – ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ  Ή ΜΠΟΥΚΕΣ κ.α.) παρέχοντας πάσης φύσεως επισκευή – αντικατάσταση – μετατροπή ή βελτίωση με μοναδικής ποιότητας ανοξείδωτες εξατμίσεις.

Μένοντας πάντα πιστοί στις αξίες τους, στοχεύοντας πάντα στην δική σας ικανοποίηση, στην οδική ασφάλεια και βεβαίως στην προστασία του περιβάλλοντος, η εταιρεία ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ - ΚΑΛΑΠΟΘΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ συνδυάζει την άριστη ποιότητα υλικών από τις καλύτερες εταιρίες της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής αγοράς και την άριστη τοποθέτηση στο όχημα σας προσφέροντας μοναδικά αποτελέσματα σε προσιτές τιμές.

Οι υπηρεσίες της εταιρείας ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ - ΚΑΛΑΠΟΘΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ:

  • Το κατάστημα, σας παρέχει πάσης φύσεως επισκευή – αντικατάσταση – μετατροπή ή βελτίωση του συστήματος εξαγωγής καυσαερίων του αυτοκινήτου σας. 
  • Παρέχουν Δωρεάν έλεγχο, καθώς και Δωρεάν παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου σας από και προς τον χώρο σας, για εργασίες αντικατάστασης.
Αντικατάσταση - Επισκευή
Γιατί είναι αναγκαία η επισκευή - αντικατάσταση της εξάτμισης των αυτοκινήτων; Πότε και γιατί;
Η ανάγκη επισκευής ή αντικατάστασης των τμημάτων του συστήματος εξαγωγής καυσαερίων του οχήματος μας, μπορεί να γίνει αντιληπτή από τον ίδιο τον οδηγό (ασυνήθιστος θόρυβος, οσμή καυσαερίων, μείωση ιπποδύναμης, αύξηση θερμοκρασίας  κ.τ.λ.)  ή από τον έλεγχο του οχήματός σας στον χώρο μας. Όταν λοιπόν διαπιστωθεί μία τέτοια βλάβη, η επισκευή – αντικατάσταση κρίνεται απαραίτητη για τους εξής σημαντικούς λόγους:
  • Ένα όχημα με βλάβη στο σύστημα της εξάτμισής του, έχει αυξημένη κατανάλωση καυσίμου, με αποτέλεσμα πολλές φορές, η δαπάνη της αυξημένης κατανάλωσης να ξεπερνάει το κόστος αντικατάστασης του εν λόγο ανταλλακτικού.
  • `Αμεσες είναι οι επιπτώσεις στην απόδοση του κινητήρα του οχήματός μας καθώς η επιβάρυνσή του είναι μεγάλη και πολλές φορές δημιουργούνται και αλυσιδωτές βλάβες που στη συνέχεια οδηγούν σε επιπλέον έξοδα.
  • Προβληματικό σύστημα εξάτμισης, σημαίνει εκπομπή ρύπων εκτός επιτρεπτών ορίων, κάτι που συνεπάγεται την μόλυνσης του περιβάλλοντος και που δυστυχώς πολλοί από εμάς επιμελώς αμελούμε.
ΚΑΛΑΠΟΘΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ
Διεύθυνση: Πέτρου Ράλλη 383, Νίκαια,  Αττική
Τηλέφωνο: 210 4911925

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ