Κέρδος 700 ευρώ και απόσβεση σε 1 χρόνο

5567 Επισκέψεις στο άρθρο

Θέλεις να πετύχεις μέγιστη οικονομία καυσίμου και παράλληλα να κάνεις γρήγορη απόσβεση; Θέλεις να σου μένουν περίπου 700 ευρώ το χρόνο στην τσέπη και να αυξήσεις τη διάρκεια ζωής του κινητήρα σου; Μάθε για την εγκατάσταση LPG (υγραέριο) και πέτυχέ το!

coral gas
MASTER DIRECT


Η απόσβεση είναι άμεση
Με ένα μικρό κόστος εγκατάστασης του συστήματος, μπορείς να περιορίσεις τα κόστη σου στο ελάχιστο. Από την χαμηλή τιμή του υγραερίου, μπορείς να επιτύχεις γρήγορη απόσβεση της μετατροπής αλλά και να εξοικονομήσεις μεγάλα ποσά σε βάθος χρόνου. Όπως αποδεικνύεται και παρακάτω, το ποσό που μένει στην τσέπη σου σε ετήσια βάση είναι αρκετά υψηλό, τέτοιο ώστε να χρηματοδοτήσει και να καλύψει αρκετές ανάγκες μιας οικογένειας. 
 
Το κόστος επισκευής είναι χαμηλό
Ένα ολοκληρωμένο και ποιοτικό σύστημα υγραεριοκίνησης αποτελείται από αρκετά εξαρτήματα τα οποία κατά βάση δεν απαιτούν τρομερή συντήρηση, παρά μερικά περιφερειακά κομμάτια όπως τα φίλτρα τα οποία δεν είναι ιδιαίτερα δαπανηρά, αλλά συμβάλουν στην εύρυθμη λειτουργία του συνόλου. 
 
Βάζεις 700 ευρώ στην τσέπη 
Τα συνολικά έξοδα κίνησης περιορίζονται ετησίως σε 1.000 περίπου. Ένας μέσος οδηγός διανύει σε ετήσια βάση περίπου 15.000 χιλιόμετρα και το αυτοκίνητό του παρουσιάζει μέση κατανάλωση 8 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Επίσης, διευκρινίζουμε ότι, η συγκεκριμένη τιμή κατανάλωσης αυξάνεται κατά 15% περίπου στην περίπτωση του υγραερίου (δηλαδή διαμορφώνεται στα 9,2 λίτρα/100 χλμ.). Έτσι, για την κίνηση με υγραέριο, θα χρειαστεί σε ετήσια βάση περίπου 1.000 ευρώ, τη ίδια στιγμή που το κόστος κίνησης με αμόλυβδη διαμορφώνεται στα 1.700 περίπου ευρώ (τιμή βενζίνης 1,50 ευρώ/λίτρο). 

Αρα, σε ετήσια βάση, το όφελος διαμορφώνεται στα 700 περίπου ευρώ. Δηλαδή, θα έχεις αποσβέσει τα χρήματα που έδωσες για την τοποθέτηση του κιτ υγραερίου στο αυτοκίνητό σου στο χρόνο πάνω και θα έχεις βάλει και στην τσέπη, αφού η τοποθέτηση ενός κιτ LPG, όπως προείπαμε, ξεκινά από τα 500 ευρώ για ένα 4κύλινδρο κινητήρα.
 
Οι 4 κανόνες της μετατροπής

- Σωστή επιλογή του συστήματος  
- Έμπειρος και εξειδικευμένος μετατροπέας
- Καλή κατάσταση του κινητήρα 
 
- Πιστοποιημένη εγκατάσταση
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)