Για τεχνικό έλεγχο χωρίς συνωστισμό!

4019 Επισκέψεις στο άρθρο

Χωρίς συνωστισμό και με όλα τα απαραίτητα και ενδεδειγμένα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας για τεχνικό έλεγχο στις πολύ σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ι.ΚΤΕΟ Παλλήνης!

ΜΠΟΥΜΗΣ ΓΕΩΡ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΑΤΘΑΙΟΥ - ΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Το Ι.ΚΤΕΟ Παλλήνης είναι ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα τεχνικού ελέγχου. Διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις σε έκταση 6.500 m2. Σε ένα σύγχρονο κτίριο 950 m2, με ευχάριστο περιβάλλον μικρής αναμονής, ακολουθούνται οι νόμιμες και απαραίτητες διαδικασίες και έλεγχοι που πιστοποιούν την ασφαλή οδική συμπεριφορά του οχήματος σας. Για άμεσο ραντεβού-καλέστε:  210 6666668

Το Ι.ΚΤΕΟ διαθέτει, 3 γραμμές ελέγχου ΙΧ οχημάτων, 2 γραμμές για βαρέα οχήματα (φορτηγά, λεωφορεία, αποριματοφόρα) αλλά και 1 γραμμή ελέγχου δικύκλων.
Όλο το προσωπικό είναι πιστοποιημένο κατά ISO.

Αν θέλετε να ενημερωθείτε για τις παρατάσεις που έχουν δωθεί και τι ακριβώς ισχύει για το δικό σας όχημα και αριθμό κυκλοφορίας Καλέστε:  210 6666668

AMEA friendly !
Σημειώστε πως το κέντρο τεχνικού ελέγχου, διαθέτει και τις απαραίτητες υποδομές, ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Στο ΙΚΤΕΟ Παλλήνης θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες:
  • Έλεγχος ΚΤΕΟ (για ΙΧ, Βαρέα οχήματα και Δίκυκλα)
  • Κάρτα καυσαερίων (εκδίδεται εντός 10΄)
  • Εκούσιος τεχνικός έλεγχος
Για όσους ρωτούν για ποιο λόγο περνάω το όχημά μου τεχνικό έλεγχο

Ο 1ος λόγος που το κάθε όχημα πρέπει να έρθει για τεχνικό έλεγχο είναι για να γνωρίζει ο  ιδιοκτήτης-κάτοχος, την κατάσταση του οχήματός του. Η κακή κατάσταση των αυτοκινήτων θεωρείται βασική αιτία πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.

Στο Ι.ΚΤΕΟ Παλλήνης ενημερώνεται ο κάθε ιδιοκτήτης για την πλήρη κατάσταση του οχήματος του, καθώς και αν μπορεί ή όχι να κυκλοφορεί με ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Έχει ή δεν έχει σοβαρές βλάβες, οι οποίες μπορεί να καταστήσουν το όχημα επικίνδυνο τόσο για τον οδηγό, όσο και για αυτούς που βρίσκονται γύρω του.

Ο τεχνικός έλεγχος οχημάτων θεσμοθετήθηκε μετά από οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας για να συμβάλλει στη μείωση των ατυχημάτων. Επίσης, στο πλαίσιο ενίσχυσης και προαγωγής της οδικής ασφάλειας το Υπουργείο Μεταφορών & Υποδομών αναδιαμορφώνει τις προϋποθέσεις ασφάλισης των οχημάτων συνδέοντας την ασφάλιση με τον έλεγχο ΚΤΕΟ. Σύμφωνα με νέα νομοθετική ρύθμιση του Υπουργείου Μεταφορών & Υποδομών όλα τα οχήματα προκειμένου να ασφαλιστούν θα πρέπει να έχουν πρώτα περάσει από τεχνικό έλεγχο (ΚΤΕΟ).

Τέλος, ο τεχνικός έλεγχος είναι υποχρεωτικός στην Ελλάδα βάση νομοθεσίας. Η νομοθεσία προβλέπει αυστηρές ποινές της τάξης των 400€, σε περιπτώσεις που οχήματα δεν είναι εφοδιασμένα με Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου.

ΙΚΤΕΟ Παλλήνης
Καλέστε:  210 6666668
Δείτε: www.ikteopallinis.gr

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

  • AUTOVISION

    AUTOVISION

    Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
     10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ