Ολοκληρωμένες λύσεις για το αυτοκίνητο!

2153 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην Μπατας Μοτορς ΑΕ θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για το αυτοκίνητο σας.

Ο ιδρυτής της εταιρείας Μπατας Μότορς ΑΕ, Χρήστος Μπατας δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου για πάνω από 35 χρόνια. Σε όλη αυτή την περίοδο, έχει ασχοληθεί με όλους τους τομείς που αφορούν την αυτοκίνηση και πάντα μέσα από τη συνεργασία του, ως επίσημος έμπορος και επισκευαστής γνωστών μαρκών.

Αποτέλεσμα των συνεργασιών αυτών είναι το γεγονός ότι έχει αποκτήσει, τόσο ο ίδιος όσο και το προσωπικό του, σημαντική εξειδίκευση και απεριόριστη εκπαίδευση στους τομείς πωλήσεων, επισκευής και φανοποιίας, σε σύγχρονα μηχανήματα και σε συστήματα ποιότητας και αυστηρού ελέγχου. Η αυστηρή προσήλωση στη διατήρηση της σωστής σχέσης με τον πελάτη, στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και στη χρήση άριστης ποιότητας υλικών, ήταν και είναι σημείο αναφοράς και φιλοσοφία ζωής.                  Καλέστε:  2108105200

Στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, η επιχείρηση στηριζόμενη κατά βάση στην οικογενειακή της μορφή, έχει κατορθώσει να επιβιώνει και να αναπτύξει πολλές νέες δραστηριότητες που ικανοποιούν τις σημερινές ανάγκες των πελατών μας. Ειδικότερα στο χώρο της επισκευής των αυτοκινήτων η εταιρεία Μπάτας Μότορς Α.Ε, έχει ως συγκριτικό πλεονέκτημα όχι μόνο τον άρτιο εξοπλισμό κυρίως όμως έχει το απαραίτητο εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να καλύψει και την πιο δύσκολη και απαιτητική περίπτωση.

Είναι δε σημείο αναφοράς οι εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων της εταιρείας και των πελατών μας. Από την μια τα υλικά που χρησιμοποιούνται, ο πλήρης εξοπλισμός σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την πελατοκεντρική μας αντίληψη είναι όχι απλώς ζητούμενα αλλά δεδομένα.
 
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Με το υπερσύγχρονο συνεργείο και φανοποιείο πλαισιωμένα από εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό για όλους τους τύπους αυτοκινήτων σας προσφέρουμε:          Καλέστε:  2108105200

  • Ταχύτατη και φιλική εξυπηρέτηση
  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Αυτοκίνητο εξυπηρέτησης πελατών
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 17:00
Σάββατο από 08:00 έως 13:00
 
 Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
ΜΠΑΤΑΣ ΣΜΟΤΟΡΣ Α.Ε.
Καλέστε: 
 2108105200
Δείτε με 1 κλικ: http://www.batasmotors.gr/