Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ένα νέο τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο δρόμου, με τη μορφή της Ferrari Enzo, θα μπορεί οποιοσδήποτε κάτοχος συσκευής iOS να ελέγχει εξ αποστάσεως.

Ένα νέο τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο δρόμου, με τη μορφή της Ferrari Enzo, θα μπορεί οποιοσδήποτε κάτοχος συσκευής iOS να ελέγχει εξ αποστάσεως.

Έλεγχος μιας Ferrari Enzo μέσω του iPhone

(18/10/2011)

Φυσικά δεν έχει αναπτυχθεί κάποιο πρόγραμμα για λειτουργικό iOS, που έχει τη δυνατότητα να ελέγχει μια κανονική Ferrari Enzo, αλλά ένα… νέο τηλεκατευθυνόμενο.

Ένα νέο τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο δρόμου με τη μορφή της Ferrari Enzo θα μπορεί οποιοσδήποτε κάτοχος συσκευής iOS να ελέγχει εξ αποστάσεως την κίνηση του μικρού supercar. Αναλυτικά, ο χρήστης θα μπορεί να «κατεβάσει» την ειδική εφαρμογή στο iPhone ή στο iPad του και μέσω της τεχνολογίας του Bluetooth θα συνδέεται ασύρματα με τη μικρή Ferrari. Αφού συνδεθεί, τότε ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να οδηγεί το τηλεκατευθυνόμενο βλέποντας ένα πραγματικό ταμπλό μιας Ferrari Enzo στην οθόνη του, ενώ με τη βοήθεια του γυροσκοπίου που διαθέτουν οι περισσότερες συσκευές της Apple, θα μετατρέπεται η συσκευή σε «τιμόνι».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Η Silverlit κατασκεύασε την Ferrari Enzo και ανέπτυξε την εφαρμογή. Γιαυτούς όμως που δεν τους ενδιαφέρουν τα αυτοκίνητα, η εν λόγω εταιρεία κατασκεύασε και ελικόπτερα, που η συνδεσμολογία τους είναι παρόμοια με αυτή της Ferrari.

Τα οχήματα της Silverlit θα είναι διαθέσιμα από τα τέλη (Χριστούγεννα) του 2011 και θα κοστίζουν περίπου 60 ευρώ.
Mercedes
KIA