Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Felipe Massa θα γιορτάσει την επέτειό του μαζί με όλους τους συμπατριώτες του.

Ο Felipe Massa θα γιορτάσει την επέτειό του μαζί με όλους τους συμπατριώτες του.

O Felipe Massa έκλεισε τα 100 GP

(23/11/2011)

Αυτή την Κυριακή, στο Grand Prix της Βραζιλίας, ο Felipe Massa θα τρέξει το 100στό του Grand Prix με την ομάδα της Ferrari και συμπληρώνει τα 10 χρόνια στη Formula 1.

Την Κυριακή ο Felipe Massa θα αγωνιστεί το 100στό Grand Prix της καριέρας του με την ομάδα της Ferrari, ενώ κλείνει τα 10 χρόνια μέσα στη Formula 1. Όλα τα παραπάνω έρχονται να «δέσουν» με το γεγονός ότι ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς θα γίνει στο Interlagos, στην πατρίδα του. Έτσι, ο Massa θα γιορτάσει την επέτειό του μαζί με όλους τους συμπατριώτες του. Βέβαια, η χαρά δεν θα περιγραφόταν, γιαυτόν και τους συμπατριώτες του, αν κατάφερνε να βρεθεί στο βάθρο του πόντιουμ και συγκεκριμένα στην πρώτη θέση. Τελευταία φορά πάντως που είχε κερδίσει στο Interlagos ήταν το 2008.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Ο Massa είναι αρκετά ενθουσιασμένος και αγχωμένος ταυτόχρονα, αφού το 3ήμερο που μας έρχεται είναι πολύ σημαντικό γιαυτόν. Πιστεύει ότι 10 χρόνια για έναν οδηγό της Formula 1 είναι ορόσημο στην καριέρα του, ενώ η σύμπτωση ότι ο αγώνας γίνεται στην πατρίδα του, τον κάνει να θέλει να φέρει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Mercedes
Autotriti.gr