Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πολύ αισιόδοξος φαίνεται ο πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo, για την επόμενη σεζόν.

Πολύ αισιόδοξος φαίνεται ο πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo, για την επόμενη σεζόν.

Αισιόδοξη η Ferrari για το 2012

(30/12/2011)

O πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo πιστεύει οτι το 2012 θα είναι η καλύτερη χρονιά τους, αφού θεωρεί ότι η Scuderia έχει το μυστικό της επιτυχίας που θα επιτρέψει την κόκκινη ομάδα να φτάσει την κορυφή.

Αναμφίβολα, η Ferrari είχε φέτος μια άσχημη εμφάνιση και αρκετοί άνθρωποι της κόκκινης ομάδας απογοητεύτηκαν με το αποτέλεσμα, παρά τη σκληρή δουλειά που έκαναν όλο το χρόνο. Από την άλλη, ο πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo, έδωσε μια πνοή αισιοδοξίας, λέγοντας στο Maranello πως είναι αρκετά ευχαριστημένος με αυτά που βλέπει αυτή τη στιγμή στο εργοστάσιο της ομάδας και πιστεύει ότι θα πάρουν το δρόμο της κορυφής την επόμενη χρονιά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Ο Luca di Montezemolo είναι αισιόδοξος, αφού παρατηρεί τους ανθρώπους της ομάδας του να εργάζονται πολύ σκληρά για την επόμενη σεζόν και οι εργασίες βελτίωσης σε όλους τους τομείς βρίσκονται σε εξέλιξη. Όλα τα στάδια έχουν ελεγχθεί για το πώς μπορούν να γίνουν καλύτερα, από τον σχεδιασμό του μονοθεσίου μέχρι και τη προετοιμασία του pit stop. Τέλος, συμπλήρωσε ότι υπάρχουν όλα τα συστατικά για να ανέβει η Ferrari και πάλι στην κορυφή.
Mercedes
OPEL