To Yaris HSD προσφέρει την υβριδική τεχνολογία στην πιο ολοκληρωμένη της μορφή.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To Yaris HSD προσφέρει την υβριδική τεχνολογία στην πιο ολοκληρωμένη της μορφή.

Δοκιμή: Toyota Yaris HSD

(10/8/2012)

Πόση απήχηση μπορεί να έχει ένα μικρό full υβριδικό όχημα; Πόσο μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στις επιλογές της κατηγορίας του; Το Toyota Yaris HSD δίνει απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα.

Έφτασε, πλέον, η εποχή που η υβριδική τεχνολογία στην πιο ολοκληρωμένη της μορφή, είναι προσιτή και προσβάσιμη από όλους. Η πιο τρανή απόδειξη γι’ αυτό είναι όλη η υβριδική γκάμα της Toyota που ξεκίνησε να απευθύνεται σε ψαγμένους, οικολογικά ευαισθητοποιημένους ανθρώπους και έχει καταφέρει να αφορά πλέον σε όλους. Στην αρχή μιλάγαμε με θαυμασμό (αλλά και σκεπτικισμό) για το Prius 1ης γενιάς, ενώ τώρα, το υβριδικό Yaris αποτελεί «απλώς» την ολοκλήρωση της κινητήριας γκάμας του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Το όλο project αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για την Toyota, όσον αφορά στην αποδοχή του κόσμου, αλλά και ένα μεγάλο πείραμα για τους μηχανικούς της, αναφορικά με τις προτιμήσεις που θα διαμορφώσουν τις παραμέτρους του υβριδικού συστήματος αυτού καθ΄ αυτού. Πού θα δώσουν περισσότερη βάση, στη δύναμη ή τη ροπή. Έχοντας στα χέρια μας το υβριδικό Yaris επί ελληνικού εδάφους, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι, αφενός μεν η υλοποίηση του project δεν «μπάζει» από πουθενά, και αφετέρου ότι, οι οδηγικές του αξίες είναι ισοβαρείς με τις οικολογικές.

Mercedes
moto