Το Yaris HSD έχει κάποιες διαφορές στην εμφάνιση από τα απλά, που έχουν καταφέρει να το δείχνουν ακόμα πιο φρέσκο και ενδιαφέρον στο μάτι.

Το Yaris HSD έχει κάποιες διαφορές στην εμφάνιση από τα απλά, που έχουν καταφέρει να το δείχνουν ακόμα πιο φρέσκο και ενδιαφέρον στο μάτι.

Εμφάνιση: Το πιο όμορφο Yaris

(10/8/2012)

Το Yaris HSD έχει κάποιες διαφορές στην εμφάνιση από τα απλά, που έχουν καταφέρει να το δείχνουν ακόμα πιο φρέσκο και ενδιαφέρον στο μάτι. Οι διαφορές εστιάζονται στο εμπρόσθιο μέρος, με το διαφορετικό προφυλακτήρα, που ασπάζεται τη λογική του «under priority». Έτσι, εδώ δεσπόζει μία μεγάλη εισαγωγή αέρα στο κάτω μέρος, που χαμηλώνει και το οπτικό κέντρο βάρους. Αυτή πλαισιώνεται από διαφορετικούς προβολείς ομίχλης, αλλά και από διαφορετική, πιο minimal, μάσκα από τις συμβατικές εκδόσεις του μοντέλου. Παράλληλα, τα φωτιστικά σώματα έχουν ένα σιρίτι από LED ημέρας στο πάνω μέρος τους.

Πλευρικά διακρίνονται οι αλουμινένιες ζάντες που έχουν σχέδιο μοναδικά διαμορφωμένο για το Yaris HSD, αλλά και τα διακριτικά της έκδοσης. Αυτά τοποθετούνται και στην πόρτα αποσκευών του μοντέλου, αν και στο πίσω μέρος εκείνο που ξεχωρίζει είναι τα φωτιστικά με λαμπτήρες LED. Φυσικά, τα σήματα της Toyota έχουν μπλε φόντο, ενώ, το πιο σημαντικό όλων, είναι η βελτίωση του αεροδυναμικού συντελεστή στο Cd:0,286. Αυτό είναι αποτέλεσμα μια συνολικής βελτίωσης όλων των εξωτερικών επιφανειών του αυτοκινήτου, αλλά και την προσεκτικής δουλειάς που έχει γίνει για την ομαλοποίηση του αέρα στο κάτω μέρος του αμαξώματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το αμάξωμα είναι κατά 2 εκατοστά μακρύτερο από τα συμβατικά Yaris, μήκος που έχει δοθεί όλο στο εμπρόσθιο μέρος και είναι, επί της ουσίας, «αόρατο».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda