Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το όνειρο του Sergio Perez για τη Ferrari θα πρέπει να περιμένει.

Το όνειρο του Sergio Perez για τη Ferrari θα πρέπει να περιμένει.

Ferrari: Φρένο στον Perez

(13/9/2012)

Δια στόματος του προέδρου της Luca di Montezemolo, η Ferrari πατάει φρένο στη φημολογία που θέλει τον Sergio Perez να αντικαθιστά άμεσα τον Felipe Massa.

Το φημολογούμενο φλερτ της Ferrari με τον ταλαντούχο Μεξικανό πιλότο της Sauber δεν είναι καινούριο, όμως, η εξαιρετική του παρουσία στη Monza έδωσε περισσότερη τροφή στους δημοσιογράφους, που ασχολούνται με τη Formula 1. Όλα αυτά δεν φαίνεται να απασχολούν τον Luca di Montezemolo, ο οποίος φαίνεται να έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του... «Είναι πολύ νωρίς για τον Perez! Χρειάζεται περισσότερη εμπειρία για να αντέξει στην πίεση της Ferrari», ήταν η δήλωση του προέδρου της Scuderia, ο οποίος ρωτήθηκε και για ένα άλλο σενάριο, αυτό που θέλει τον Massa να μένει στο Maranello και το 2013 και να αντικαθίσταται από τον Sebastian Vettel, το 2014!
Η απάντηση του Montezemolo, αφήνει τα πάντα ανοικτά: «Ο Vettel είναι πολύ καλός, είναι ενθουσιώδης και πλέον είναι και έμπειρος. Θεωρητικά, λοιπόν, αν μου λέγατε ένα όνομα για τη Ferrari, θα σας απαντούσα με το δικό του»!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Leasing