Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εκτός από το Felipe Massa, μέσα στις επιλογές της Ferrari είναι και οι οδηγοί Nico Hulkenberg και Paul di Resta.

Εκτός από το Felipe Massa, μέσα στις επιλογές της Ferrari είναι και οι οδηγοί Nico Hulkenberg και Paul di Resta.

3 οδηγοί στη λίστα της Ferrari

(3/10/2012)

Οι Felipe Massa, Nico Hulkenberg και Paul di Resta είναι οι τρεις οδηγοί που βρίσκονται στη λίστα της Ferrari ως υποψήφιοι για τη δεύτερη θέση της F2012 για το 2013.

Με το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου Massa με την ομάδα της Ferrari να βρίσκεται στο τέλος του αυτή τη σεζόν, η ιταλική ομάδα έχει ξεκινήσει να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του. Ωστόσο, αρκετές είναι και οι πιθανότητες να μείνει ο ίδιος στη θέση του, καθώς η εμφάνισή του (ως δεύτερος οδηγός της Scuderia) στους τελευταίους αγώνες να είναι ικανοποιητική.
Σε δήλωσή του, ο Fernando Alonso (πρώτος οδηγός της Ferrari) υποστήριξε –εν μέρει- τον teammate του, λέγοντας πως καλοδεχούμενος όποιος οδηγός πάρει τη θέση του Felipe, αλλά θα πρέπει να είναι καλύτερος από το Βραζιλιάνο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από ξένα ειδησεογραφικά του χώρου αναφέρουν πως μέσα στις επιλογές της Ferrari είναι και οι οδηγοί της Force India, Nico Hulkenberg και Paul di Resta, ωστόσο το «αφεντικό» της ιταλικής ομάδας θέλει να καθυστερήσει λίγο ακόμα την ανακοίνωση για τον δεύτερο οδηγό που θα οδηγήσει δίπλα στον Alonso το 2013.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Leasing