Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Παραμένει ο Felipe Massa στη Ferrari και για το 2013.

Παραμένει ο Felipe Massa στη Ferrari και για το 2013.

Ο Massa παραμένει στη Ferrari

(17/10/2012)

Μετά από πολλές φήμες που κυκλοφόρησαν σχετικά με την αποχώρηση και την παραμονή του Felipe Massa, τελικά η Ferrari ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα 1 έτος.

Πολλά ειπώθηκαν για το αν τελικά ο Felipe Massa αποχωρήσει ή παραμείνει στην ομάδα της Scuderia, αλλά τελικά η επίσημη απάντηση από την «κόκκινη ομάδα» ήταν ότι ο Βραζιλιάνος ανανέωσε το συμβόλαιό του έως και το τέλος της επόμενης αγωνιστικής σεζόν. Ίσως τελικά έπαιξε και σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι ο Massa ανέβηκε στη 3η θέση του πόντιουμ στο ιαπωνικό GP, κάτι που δεν είχε πετύχει εδώ και δύο χρόνια.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που καταλήξαμε τελικά σε συμφωνία» αναφέρει ο Felipe Massa στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του. Ο Βραζιλιάνος πρόσθεσε επίσης ότι «η Ferrari είναι η… οικογένειά μου, αφού όλα μου τα χρόνια μου στη Formula 1 έτρεχα με αυτοκίνητα κατασκευασμένα από το εργοστάσιο της Maranello και δε φαντάζομαι τον εαυτό μου να αγωνίζεται σε κάποια άλλη ομάδα».
Αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Scuderia, Montezemolo και τον Stefano Domenicali για την υποστήριξή τους για όλα αυτά τα χρόνια, επιβεβαίωσε ότι θα μείνει στην Scuderia και αυτός, καθώς και οι μηχανικοί του θα δουλέψουν σκληρά για να πετύχουν τους δύσκολους στόχους που έχουν ορίσει.
Ο 31χρονος Βραζιλιάνος ξεκίνησε από την ομάδα της Ferrari το 2006, ενώ πέρασε για λίγο καιρό από τη Sauber (η οποία εφοδιαζόταν τους κινητήρες από τη Ferrari). Συνολικά, έχει τρέξει σε 116 grands prix, έχει κερδίσει 11 φορές, έχει ανέβει 34 φορές στο πόντιουμ, έχει πάρει 15 pole position και 14 ταχύτερους γύρους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Autotriti.gr