Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Ferrari πρόκειται να κατασκευάσει μια «State of the art» αεροδυναμική σήραγγα.

Η Ferrari πρόκειται να κατασκευάσει μια «State of the art» αεροδυναμική σήραγγα.

H Ferrari αναβαθμίζει την αεροδυναμική σήραγγα

2.370 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2012)

Η Ferrari πρόκειται να προχωρήσει σε σημαντική αναβάθμιση της αεροδυναμικής σήραγγας, ενώ σύμφωνα με τον αρχισχεδιαστή, μετά το πέρας των βελτιώσεων η σήραγγα θα είναι «έργο τέχνης».

Η Ferrari διέθετε εδώ και αρκετά χρόνια μια αεροδυναμική σήραγγα για να δοκιμάζει τα νέα της μοντέλα, καθώς και τα αγωνιστικά της οχήματα. Το πρώτο στάδιο ελέγχου γινόταν στο δικό της χώρο, ωστόσο η ιταλική φίρμα χρησιμοποιούσε τις εγκαταστάσεις της Toyota, οι οποίες διέθεταν πιο εξελιγμένες τεχνολογίες, για να ολοκληρώσουν την αξιολόγηση των νέων οχημάτων.
Τελικά η Ferrari αποφάσισε να προχωρήσει σε αναβάθμιση της δικής της αεροδυναμικής σήραγγας, κλείνοντάς την για ένα μικρό χρονικό διάστημα ώστε να γίνουν τα κατάλληλα έργα. Σύμφωνα με τον αρχισχεδιαστή, Νικόλα Τομπάζη, αναφέρει πως σε σύγκριση με τις υπόλοιπες εταιρείες που διαθέτουν σήραγγα, η δική μας έχει μείνει λίγο «πίσω» τεχνολογικά, αλλά μετά από μελέτη, το έργο πιθανόν να κρατήσει αρκετούς μήνες, αλλά όταν ολοκληρωθεί θα αποτελεί ένα… έργο τέχνης!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Leasing