Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Felipe Massa βρισκόταν μπροστά από τον Alonso μέχρι τους τελευταίους 10 γύρους.

Ο Felipe Massa βρισκόταν μπροστά από τον Alonso μέχρι τους τελευταίους 10 γύρους.

Έκλαψε σαν παιδάκι ο Massa…

2.027 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2012)

Ο Felipe Massa (Ferrari) δάκρυσε όταν ανέβηκε για να παραλάβει το βραβείο της 3η θέσης του βραζιλιάνικου GP, κερδίζοντας το δεύτερο πόντιουμ για φέτος.

Ο Felipe Massa τερμάτισε στο χθεσινό αγώνα, στο Interlagos, στην 3η θέση, πίσω από τον teammate του, Fernando Alonso, ο οποίος μαχότανε για τον τίτλο του 2012. Ο Βραζιλιάνος σημείωσε το δεύτερο πόντιουμ για φέτος, καθώς κατάφερε μετά τη διάλειμμα της Formula 1 στα μέσα της σεζόν να επανέρθει δριμύτερος. Κατά τη διάρκεια παραλαβής του βραβείου του, ο Massa άρχισε να κλαίει λόγω της νίκης του μέσα στην πατρίδα του και ευχαρίστησε με αυτόν τον τρόπο όλους τους οπαδούς και συμπατριώτες  του.
«Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή όταν ανέβηκα στο πόντιουμ μπροστά σε όλους τους συμπατριώτες μου. Έκλαψα σαν παιδάκι, όταν σκέφτηκα πόσο δύσκολη ήταν αυτή η αγωνιστική σεζόν για μένα. Ξεκίνησα πολύ άσχημα, αλλά τα πράγματα άλλαξαν για μένα στα τελευταία grand prix», αναφέρει ο Felipe Massa. Επίσης, μίλησε και για τον Fernando Alonso, που πρέπει να νιώθει πολύ περήφανος για ότι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, παρά το γεγονός ότι δεν κέρδισε τελικά τον τίτλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Leasing