Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Montezemolo βάλει κατά του 82χρονου Ecclestone, είναι σίγουρα η πιο αξιομνημόνευτη...

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Montezemolo βάλει κατά του 82χρονου Ecclestone, είναι σίγουρα η πιο αξιομνημόνευτη...

Montezemolo κατά Ecclestone!

2.062 Επισκέψεις στο άρθρο (24/12/2012)

Νέα σφοδρή επίθεση στον Bernie Ecclestone, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ferrari Luca di Montezemolo, καλώντας τον ισχυρό άνδρα της F1 να παραδώσει τα σκήπτρα και το σπορ να προχωρήσει στην επόμενη μέρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Montezemolo βάλει κατά του 82χρονου Ecclestone, είναι σίγουρα η πιο αξιομνημόνευτη, καθώς τον καλεί ευθέως να παραδώσει τη θέση του, αφήνοντας αιχμές τόσο για την ηλικία του, όσο κυρίως για το γεγονός ότι "ανακατεύεται σε θέματα που δεν τον αφορούν"!
"Πολύ συχνά ο Bernie αρέσκεται στο να παίζει το αφεντικό και να ανακατεύεται σε πράγματα που δεν τον αφορούν. Οι νονοί δεν υπάρχουν πια, τουλάχιστον όχι στην Formula 1!Ίσως θα έπρεπε να ασχοληθεί περισσότερο με το πως θα προσελκύσει περισσότερο νέο κόσμο και να συζητήσει πιο διεξοδικά με τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τα media. Πρέπει να συζητήσουμε για το μέλλον και για τη νέα εποχή. Αυτή του one show, δεν μπορεί να συνεχιστεί! Θα πρέπει να υπάρξει μια νέα ομάδα ανθρώπων, που θα ασχοληθεί με τη Formula 1, εξετάζοντας όλες τις πλευρές. Μέσα στην επόμενη δεκαετία, θα αντιμετωπίσω κι εγώ αυτά τα ερωτήματα, αλλά όταν θα είμαι 75, όχι 82", ήταν τα λόγια του προέδρου της Scuderia. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
OPEL