Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Rory Byrne θα σχεδιάσει το επόμενο μονοθέσιο της Ferrari με σκοπό… το πρωτάθλημα.

Ο Rory Byrne θα σχεδιάσει το επόμενο μονοθέσιο της Ferrari με σκοπό… το πρωτάθλημα.

Επιστροφή του «πρωταθλητή»σχεδίασης

1.802 Επισκέψεις στο άρθρο (13/2/2013)

Ο Rory Byrne είναι ο νοτιοαφρικανός σχεδιαστής που βοήθησε τον Michael Schumacher να κερδίσει 7 πρωταθλήματα και εθεάθει στην επίσημη παρουσίαση της Ferrari F138.

Ο Rory Byrne βοήθησε παλιότερα το Michael Schumacher να κερδίσει 7 πρωταθλήματα όταν ήταν στην Benetton και τη Ferrari, ενώ επιστρατεύτηκε για να βοηθήσει την ομάδα της Ferrari σχεδιαστικά για το μονοθέσιο του 2014. O 69χρονος σχεδιαστής παρευρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση της «κόκκινης» ομάδας, όταν αυτή αποκάλυψε την νέα F138 στο κοινό. Η F138 είναι το μονοθέσιο με το οποίο ο Felipe Massa και Fernando Alonso θα αγωνιστούν στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1. Ο Byrne επιβεβαίωσε ότι έβαλε και αυτός το… χεράκι του στη νέα F70 ( αντικαταστάτης της Enzo), ενώ πρόσθεσε ότι θα βοηθήσει και για την ανάπτυξη του μονοθέσιου της Ferrari για το 2014.
Ο Byrne σταμάτησε να δουλεύει κανονικό ωράριο στη σχεδίαση από το 2006, όταν ο Michael Schumacher κρέμασε τα αγωνιστικά του γάντια για… πρώτη φορά, ενώ συνέχισε μέχρι και σήμερα να προσφέρει τις συμβουλές του στα σχέδια της Ferrari.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Leasing