Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στη φωτογραφία βλέπουμε το concept της Estoque.

4θυρο μοντέλο η Lamborghini

2.467 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2017)

Στο πρότζεκτ για το επόμενο μοντέλο που θα φέρει στην παραγωγή η Lamborghini, έχει ξεκινήσει να εργάζεται η εταιρεία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν διεθνή μέσα, το νέο μοντέλο το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2021 θα πρόκειται για ένα 4θυρό αυτοκίνητο, που θα καλύψει το κενό στη γραμμή παραγωγής της εταιρείας μεταξύ της επερχόμενης Urus και των supercars Huracán και Aventador.
 
Με την έλευση του SUV (Urus) οι άνθρωποι της εταιρείας αφενός κάνουν άνοιγμα σε μια ακόμα κατηγορία αγοραστών και συγκεκριμένα σε αυτούς που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, αφετέρου ελπίζουν ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα διπλασιάσει τις πωλήσεις της εταιρείας και έτσι θα ανοίξει το δρόμο για ακόμα μεγαλύτερες πωλήσεις και στο 4θυρο μοντέλο.
Σε δηλώσεις του ο εμπορικός διευθυντής της Lamborghini Federico Foschini τόνισε: «Πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Η Urus είναι μόνο στην προπαρασκευαστική φάση και, ενώ ο στόχος είναι να διπλασιάσουμε τον όγκο των πωλήσεων μέσα σε λίγα χρόνια, δεν έχουμε ακόμη κερδίσει αυτό το βραβείο. Αν μπορούμε να κάνουμε αυτό το πρώτο βήμα με την Urus τότε υπάρχουν δυνατότητες και για άλλα μοντέλα», τόνισε.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως περισσότερες πληροφορίες για το νέο ερχόμενο μοντέλο δεν έχουν γίνει γνωστές, Με τους ιθύνοντες της φίρμας να κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους.  

Mercedes
Leasing