Ψάχνεις μεταχειρισμένο και νομίζεις ότι βρήκες λαβράκι;

5 tips πριν αγοράσεις μεταχειρισμένο

96.819 Επισκέψεις στο άρθρο

Ψάχνεις μεταχειρισμένο και νομίζεις ότι βρήκες λαβράκι; Δες τώρα 5 κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις, για να μην ψωνίσεις… γουρούνι στο σακί.

Να είναι ατρακάριστο, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να έχει λίγα χιλιόμετρα και να πωλείται σε τιμή χώμα». Όλοι αυτό θέλουν όταν ψάχνουν για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, αλλά ας είμαστε λογικοί και ας σκάσουμε αυτό το ροζ συννεφάκι. Τέτοια μεταχειρισμένα αυτοκίνητα δεν υπάρχουν!  Golf, Astra, Yaris και άλλα δημοφιλή μοντέλα της αγοράς με λίγα χιλιόμετρα και σε καλή κατάσταση ή δεν πωλούνται, ή πωλούνται ακριβά. Μοντέλα που ήταν κλεισμένα σε γκαράζ και τα οδηγούσε που και που καπετάνιος, δικηγόρος ή γιατρός θα βρείτε στα λόγια. 
 
Αλλωστε, εμείς στο AutoΤρίτη την τελευταία διετία έχουμε αναφερθεί εκτενώς στην αγορά των μεταχειρισμένων. Έχουμε αποκαλύψει το σκάνδαλο με τα γυρισμένα χιλιόμετρα, έχουμε πει τι ισχύει με τα μεταχειρισμένα μοντέλα εισαγωγής, έχουμε αναφερθεί στο πως μπορείς να τσεκάρεις το παρελθόν του αυτοκινήτου που σε ενδιαφέρει και, φυσικά, έχουμε διαμορφώσει τις τιμές των μεταχειρισμένων με βάση τα παραπάνω δεδομένα. 
 
Παρακάτω, λοιπόν, αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε, ώστε να είσαι σίγουροι πως δεν θα πάρετε φύκια για μεταξωτές κορδέλες… 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
moto