Καθάρισε αεραγωγούς & θαμπά φανάρια
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Καθάρισε αεραγωγούς & θαμπά φανάρια

191.852 Επισκέψεις στο άρθρο

Να καθαρίσεις τους αεραγωγούς του συστήματος ψύξης-θέρμανσης
Ένα από τα δυσκολότερα σημεία που καλείσαι να καθαρίσεις στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, είναι οι αεραγωγοί του συστήματος ψύξης/θέρμανσης. Μέσα στις γρίλιες αυτών συσσωρεύεται σκόνη που δύσκολα φεύγει, ενώ τα καθαριστικά ταμπλό προσφέρουν μόνον για λίγες μέρες την αίσθηση της απόλυτης καθαρότητας, αφού μετά είναι σε χειρότερη κατάσταση με την βρομιά να γίνεται «λάσπη». Σε κάθε περίπτωση, μια οδοντόβουρτσα μπορεί να δώσει και πάλι τη λύση.

TIP: Εδώ η οδοντόβουρτσα πρέπει να είναι ελαφρώς βρεγμένη και να ξεπλένεται συχνά ώστε να μην μεταφέρει τη βρομιά. Με ένα χαρτί κουζίνας σκουπίζετε την οδοντόβουρτσα και τον αεραγωγό που μόλις καθαρίσατε και επαναλαμβάνετε. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Να καθαρίσεις τα θαμπά φανάρια
Είναι συχνό φαινόμενο πλέον να συναντούμε στους δρόμους αυτοκίνητα με θαμπωμένα φωτιστικά σώματα εμπρός. Τα πλαστικά αυτά συνήθως «κρύσταλλα» με την πάροδο του χρόνου χάνουν την «διαύγειά» τους, μειώνοντας αισθητά την απόδοση των φώτων και καταστρέφουν την δέσμη τους. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστούμε όλο τον εξοπλισμό καθαρισμού των δοντιών μας, δηλαδή και οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα.

TIP: Καθαρίζουμε με ένα καθαρό πανί το κάθε φωτιστικό σώμα και περνάμε μετά πάνω του οδοντόκρεμα (λευκή κατά προτίμηση). Αλείφουμε την οδοντόκρεμα σε όλη την επιφάνεια και με την οδοντόβουρτσα ξεκινούμε να τρίβουμε την επιφάνεια σχολαστικά και με αρκετή δύναμη. Μετά από 5 περίπου λεπτά ξεπλένετε με καθαρό νερό το φανάρι και αν χρειαστεί, επαναλαμβάνετε την διαδικασία στα σημεία που σας «ξέφυγαν». Σκουπίζετε σχολαστικά και τελειώσατε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEIRAIOS LEASING
OPEL