Το Mii είναι ένα από τα κορυφαία μίνι αυτοκίνητα σε άνεση, οικονομία, ενώ φέρει πάνω του και αξιοσημείωτη τεχνολογία για την κατηγορία.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Mii είναι ένα από τα κορυφαία μίνι αυτοκίνητα σε άνεση, οικονομία, ενώ φέρει πάνω του και αξιοσημείωτη τεχνολογία για την κατηγορία.

ΜΙΝΙ

46.854 Επισκέψεις στο άρθρο (4/11/2014)

SEAT Mii: Μίνι αλλά πληθωρικό


Παίρνει άριστα σε: • Οικονομία • Χώρους • Τεχνολογία 

Το SEAT Mii συνδυάζει την πιο πρόσφατη τεχνολογία με την χαμηλή κατανάλωση και σας προσφέρει όσο χώρο χρειάζεστε για να μεταφέρετε ό,τι και όποιον θέλετε σε συνδυασμό με κορυφαίο πορτ μπαγκάζ. Με ιδιαίτερη σχεδίαση που εντυπωσιάζει, το ισπανικό μίνι αριστεύει στην έκδοση ecomotive με τον κινητήρα των 60 ίππων, η οποία εξοπλίζεται με σύστημα start/stop. Η προσθήκη του τελευταίου έχει ως αποτέλεσμα μια πολύ χαμηλή κατανάλωση της τάξεως των 4,1 λτ./100 χλμ, με τις εκπομπές ρύπων να αγγίζουν τα μόλις 95 γρ./χλμ, νούμερο που μεταφράζεται σε απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας.  
Ακόμα ένα αριστείο που έχει να επιδείξει το Mii, είναι η πρωτοποριακή τεχνολογία ασφαλείας που διαθέτει με την ονομασία Safety Assist. Μέσω ενός αισθητήρα ελέγχει την κυκλοφορία μπροστά από το αυτοκίνητο σε απόσταση έως 10 μέτρων και σε ταχύτητες μέχρι 30 χλμ,/ώρα. Σε περίπτωση που ο οδηγός δεν αντιδράσει έγκαιρα, το σύστημα μπορεί να αποτρέψει την πρόσκρουση σε ένα εμπόδιο, ακινητοποιώντας αυτόματα και έγκαιρα το αυτοκίνητο.

Toyota  Aygo: Καλύτερο από ποτέ

Παίρνει άριστα σε:  
• Οικονομία 
• Ποιότητα

Το νέο Toyota Aygo κερδίζει με την πρώτη ματιά τις εντυπώσεις χάρη στη δυναμική και πολύ μοντέρνα σχεδίασή του. Στην ανανεωμένη μορφή έχει ακόμα περισσότερο συναίσθημα, ακόμη καλύτερη οικονομία, υψηλότερη ποιότητα κατασκευής, αλλά και τρομερά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (μόλις 4,1 λτ./100 χλμ) χαρακτηριστικά που ανεβάζουν το νέο Toyota Aygo ψηλότερα από ποτέ στην προτίμηση του κοινού της κατηγορίας των αυτοκινήτων πόλης, ενώ απαλλάσσεται και από την πληρωμή τελών κυκλοφορίας.
Η εμφάνιση του νέου μοντέλου της Toyota απέκτησε περισσότερο δυναμισμό, με το εμπρόσθιο τμήμα, να επηρεάζεται από τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Toyota και χαρακτηρίζεται από το μεγάλο «X» της μάσκας, όπως αυτό δημιουργείται από τις δύο διαφορετικού χρωματισμού λωρίδες, που διασταυρώνονται πάνω στη γρίλια.
Εκεί όμως που έδωσε τα ρέστα της η Toyota είναι στην ολική αναδόμηση του εσωτερικού του μίνι μοντέλου της, που το προίκισε με πολύ καλή ποιότητα, αλλά και μπόλικη τεχνολογία, με τη σχεδίαση να βελτιώνει παράλληλα και άλλους τομείς, όπως η πρακτικότητα και η εργονομία. Όλα τα λεφτά όμως, είναι η κάθετη κεντρική κονσόλα που ξεχωρίζει του υπόλοιπου ταμπλό, που στο κέντρο της φιλοξενεί τη νέα οθόνη αφής του ηχοσυστήματος «x-touch». 



Το νέο Toyota Aygo, διαθέτει εξαιρετικό πάτημα στο δρόμο, θυμίζοντας αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας, ενώ είναι και πολύ οικονομικό σε κατανάλωση καυσίμου.

Το νέο Toyota Aygo, διαθέτει εξαιρετικό πάτημα στο δρόμο, θυμίζοντας αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας, ενώ είναι και πολύ οικονομικό σε κατανάλωση καυσίμου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green