Η εξωτερική εμφάνιση του Chevrolet Captiva εκπέμπει φρεσκάδα και δυναμισμό.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η εξωτερική εμφάνιση του Chevrolet Captiva εκπέμπει φρεσκάδα και δυναμισμό.

Εξωτερική εμφάνιση

(16/7/2009)

Μεγάλο ποσοστό της προσπάθειας του Captiva για προσέλκυση νέων αγοραστών έγκειται στην εξωτερική του εμφάνιση, καθώς εκπέμπει φρεσκάδα, πρωτοτυπία και ένα ξεχωριστό στυλ. Το εμπρός μέρος είναι συγκρατημένα δυναμικό με ένα τονισμένο καπό, πλατιά μάσκα με το σήμα της εταιρείας στο κέντρο της και φωτιστικά σώματα με ξεχωριστό αλλά όχι extreme σχήμα. Τα τονισμένα φτερά ξεχωρίζουν στην πλαϊνή επιφάνεια, ενώ το πίσω άκρο έρχεται να ολοκληρώσει τις θετικές εντυπώσεις, όντας ιδιαίτερα καμπυλόγραμμο και αρκετά μυώδες.


Επιβλητικό είναι το παρουσιαστικό του Hyundai Santa Fe.

Επιβλητικό είναι το παρουσιαστικό του Hyundai Santa Fe.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ομοίως, το Hyundai Santa Fe από όποια γωνία και αν το κοιτάξεις, ανακαλύπτεις ότι δεν πρόκειται για ένα SUV που θα περάσει απαρατήρητο. Το διακριτικά θυμωμένο βλέμμα στο εμπρός μέρος χάρη των περίτεχνων φωτιστικών σωμάτων και της μεγάλης μάσκας, οι απαλές γραμμές στο πλάι και το κομψό πίσω τμήμα συνθέτουν ένα αρμονικό και δυναμικό σύνολο, που θα κυριαρχήσει στο πέρασμά του.
Με λίγα λόγια, τόσο το Chevrolet Captiva, όσο και το Santa Fe είναι δύο επιβλητικά οχήματα όπως προστάζει η κατηγορία και ταυτόχρονα εκπέμπουν την πολυτελή αύρα που αναζητάς σε ένα μεγάλο SUV.

AUTOFIT PASXA
4green