Πoιοτικό το εσωτερικό του Captiva, θα μπορούσε να είναι λίγο πιο τολμηρό σχεδιαστικά.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πoιοτικό το εσωτερικό του Captiva, θα μπορούσε να είναι λίγο πιο τολμηρό σχεδιαστικά.

Εσωτερικό

(16/7/2009)

Η συνολική εντύπωση που αποκομίζεις από το εσωτερικό των δύο μοντέλων είναι πως πρόκειται για δύο προσεγμένα αυτοκίνητα. Η ποιότητα των υλικών δεν αγγίζει το άριστο σε όλα τα σημεία, κάτι όμως που μπορείς εύκολα να αποδεχθείς αναλογιζόμενος την τελική τους τιμή και τα επίπεδα άνεσης που σου προσφέρουν.


Παρά την απουσία μαλακών υλικών, το εσωτερικό του Santa Fe κρίνεται ποιοτικό και με μικρές δόσεις πολυτέλειας.

Παρά την απουσία μαλακών υλικών, το εσωτερικό του Santa Fe κρίνεται ποιοτικό και με μικρές δόσεις πολυτέλειας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αρχικά, η σχεδίαση του Chevrolet Captiva είναι αρκετά σύγχρονη και ξεχωριστή, ενώ θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερη, εάν υπήρχε λίγη περισσότερη τόλμη στο πεδίο του πίνακα οργάνων. Το μαλακό υλικό στο κυρίως μέρος του ταμπλό αναβαθμίζει το επίπεδο ποιότητας, ενώ και η συναρμολόγηση των διαφόρων τμημάτων έδειξε να είναι πολύ ικανοποιητική. Καλή επίσης κρίνεται η εργονομία, ενώ ικανοποιητικοί είναι οι χώροι για μικροαντικείμενα, τόσο στην κεντρική κονσόλα, όσο και στο υποβραχιόνιο.
Ανάλογος σε ποιότητα (ίσως και ένα μικρό κλικ παραπάνω, παρά την απουσία μαλακών υλικών) και πιο εμπνευσμένος σε σχεδίαση είναι ο εσωτερικός διάκοσμος της καμπίνας του Santa Fe. Η κεντρική κονσόλα, με τη μεταλλική επένδυση και τους δύο μεγάλους αεραγωγούς εκατέρωθέν της, έχει εντυπωσιακή όψη, ενώ, η ξύλινη επένδυση που τοποθετείται ανάμεσα στα δίχρωμα τμήματα του ταμπλό αυξάνει την πολυτέλεια στην καμπίνα. Η ποιότητα των υλικών και η συναρμογή κρίνεται καλή, τα χειριστήρια εργονομικά τοποθετημένα, ο πίνακας οργάνων ευανάγνωστος, ενώ αυξημένοι είναι και οι χώροι για μικροαντικείμενα, αφού θήκες υπάρχουν για μπουκαλάκια, κλειδιά, κινητό, γυαλιά ηλίου ή άλλα αντικείμενα της καθημερινότητας.

peugeot
NISSAN