Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Ferrari καλύπτει πλέον τρία μοντέλα της με 7 χρόνια σέρβις!

Η Ferrari καλύπτει πλέον τρία μοντέλα της με 7 χρόνια σέρβις!

Ferrari: 7 χρόνια σέρβις!

(27/4/2011)

Ακόμη και μια εταιρεία όπως η κορυφαία Ferrari καταφεύγει σε στρατηγικής σημασίας κινήσεις που θα τονώσουν την εικόνα της προς το αγοραστικό κοινό. Αυτό ακριβώς κάνει παρουσιάζοντας ένα νέο πρόγραμμα συντήρησης που περιλαμβάνει δωρεάν εργασία και ανταλλακτικά για 7 ολόκληρα χρόνια!

Με σχετικό δελτίο τύπου η ιταλική Ferrari ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα κάλυψης ξεκίνησε από τις 15 Μαρτίου, αρχικά στην αγορά της Ευρώπης, και εντός του έτους θα εφαρμοστεί σταδιακά στις υπόλοιπες αγορές. Το πρόγραμμα καλύπτει τα μοντέλα: California, 458 Italia και FF, με την προϋπόθεση αυτά να έχουν αγοραστεί από εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία της Ferrari, και τα σέρβις να γίνουν φυσικά σε επίσης εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Ferrari. Η διάρκεια του προγράμματος ορίζεται στα 7 έτη, ενώ αυτό «ακολουθεί» το αυτοκίνητο, που σημαίνει ότι μεταφέρεται στους επόμενους ιδιοκτήτες εφόσον η αλλαγή κατόχου έχει γίνει εντός της 7ετίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σε κάθε περίπτωση η Ferrari είναι πολύ συγκεκριμένη αναφέροντας ότι η κάλυψη αυτή περιλαμβάνει τα έξοδα εργασίας των προγραμματισμένων ελέγχων (κάθε 20.000 χιλιόμετρα), το κόστος των αυθεντικών ανταλλακτικών που θα χρησιμοποιηθούν, το λάδι του κινητήρα, και τα υγρά των φρένων, ενώ όπως η ίδια λέει, πρόκειται για την πρώτη φορά που αυτό γίνεται στην κατηγορία των υπεραυτοκινήτων.
Hyundai
LEASING COURIER VS CITAN