Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και η ιαπωνική καταγωγή του είναι δύο παράγοντες που αυξάνουν την μεταπωλητική αξία του Nissan Qashqai.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και η ιαπωνική καταγωγή του είναι δύο παράγοντες που αυξάνουν την μεταπωλητική αξία του Nissan Qashqai.

Nissan Qashqai: Και χωρίς τέλη και με 1.200 κυβικά

71.333 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2015)

Tο Nissan Qashqai έχει καταφέρει να βρίσκεται πρώτο στην προτίμηση του αγοραστικού κοινού και είναι ένα μοντέλο που μπορεί να θεωρηθεί ως επένδυση. Οι λόγοι, βέβαια, που το έχει καταφέρει αυτό είναι πολλοί. Πρώτα από όλα διατίθεται σε πολλές επιλογές, 2κίνητο ή 4κίνητο, βενζινοκίνητο ή diesel. Έπειτα διαθέτει προηγμένα τεχνολογικά συστήματα στον εξοπλισμό του όντας στο πνεύμα της σύγχρονης εποχής. Στη συνέχεια, η ιαπωνική καταγωγή του σε συνδυασμό με το ότι είναι το πιο αγαπητό σε πωλήσεις crossover της ελληνικής αγοράς αυξάνει την μεταπωλητική του αξία και άρα το κέρδος με την πώλησή του ως μεταχειρισμένο είναι μεγαλύτερο. 

Ωστόσο, φαρέτρα στο οπλοστάσιό του είναι δεν είναι τα παραπάνω, αλλά οι κινητήρες του. Για να γίνουμε πιο αναλυτικοί, το ιαπωνικό crossover είναι το μόνο στην κατηγορία του που διατίθεται με 1.200άρη κινητήρα κάτι που σημαίνει χαμηλά τεκμήρια στην εφορία, πολύ μικρότερα ασφάλιστρα από ένα 2λιτρο SUV και φυσικά περιορισμένα έξοδα χρήσης, αφού η μέση κατανάλωση καυσίμου περιορίζεται στα 5,6 λτ./100 χλμ. Και όλα τα παραπάνω, βέβαια, χωρίς να χάνεις κάτι, αφού ο 1,2 DiGT αποδίδει 115 ίππους και κινεί με άνεση το αμάξωμα στην πόλη και άκρως ικανοποιητικά στην εθνική.

Από την άλλη, το Nissan Qashqai διατίθεται και με δύο πετρελαιοκινητήρες, τον 1,5 dCi των 110 ίππων και τον 1,6 dCi των 130 ίππων. Ο πρώτος του χαρίζει το πλεονέκτημα του να μην πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, ενώ ο δεύτερος με 130 PS και 320 Nm ροπής υπόσχεται εξαιρετικά σβέλτες επιδόσεις, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να συνδυαστεί και με 4κίνηση για τις εκτός δρόμου εξορμήσεις.  

Μοντέρνο και ποιοτικό είναι το εσωτερικό του Nissan Qashqai.

Μοντέρνο και ποιοτικό είναι το εσωτερικό του Nissan Qashqai.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto