Αυτή είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία του ανανεωμένου Nissan Maxima.

Ανανεωμένο Nissan Maxima

3.362 Επισκέψεις στο άρθρο (23/10/2018)

Η Nissan ετοιμάζεται για το επίσημο λανσάρισμα του ανανεωμένου Maxima, ενός εκ των best seller μοντέλων της στην Αμερική, που εφοδιάζεται με φρεσκαρισμένη εμφάνιση και περισσότερα συστήματα ασφάλειας.

Η πιο πρόσφατη γενιά του Nissan Maxima, του μεγαλομεσαίου σεντάν της ιαπωνικής φίρμας για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτείων, παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης το 2015 όντας ιδιαίτερα σύγχρονο και εντυπωσιακό και οπωσδήποτε αρκετά δυναμικό για την κατηγορία του αλλά και για την προϊστορία των προηγούμενων Maxima.

Ο καιρός πέρασε, όμως, και η Nissan αποφάσισε να ανανεώσει το δημοφιλές στην αμερικανική αγορά μοντέλο της, λαμβάνοντας υπόψιν πως βρίσκεται στο μέσον του κύκλου ζωής του. Σήμερα, λοιπόν, ήρθε στο φως της δημοσιότητας η πρώτη φωτογραφία του φρεσκαρισμένου Maxima, το οποίο θα κάνει την πρεμιέρα του στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες.
 

Αισθητικά, το ανανεωμένο Maxima έχει υιοθετήσει την πιο πρόσφατη σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας με τη μάσκα V-motion να κοσμεί τον πρόβολο, όντας πλαισιωμένη από τους νέας επιθετικής σχεδίασης προβολείς. Επιπλέον, δυναμικές γραμμές παρατηρούμε στο σύνολο του αμαξώματος, με την έμπνευση για το εν λόγω μοντέλο να έρχεται από το πρωτότυπο Vmotion 2.0 που εμφανίστηκε τον Γενάρη του 2017 στην Έκθεση του Ντιτρόιτ. Νέας σχεδίασης είναι επισης και ο προφυλακτήρας όπως και οι προβολείς ομίχλης.

Παράλληλα με την ανανέωση στο ντιζάιν, η ιαπωνική φίρμα έχει εφοδιάσει το μοντέλο της και με τη σουίτα των συστημάτων ασφάλειας Nissan Safety Shield 360, που περιλαμβάνει έξι επιμέρους συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας.

Αναφορικά με τον κινητήρα του ανανεωμένου Maxima, τέλος, δεν υπάρχουν πληροφορίες προς το παρόν, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στο V6 ατμοσφαιρικό μοτέρ χωρητικότητας 3,5 λίτρων με απόδοση 300 ίππων που ήταν και η αποκλειστική επιλογή του απερχόμενου μοντέλου.

PEIRAIOS LEASING
NISSAN