Την ανανεωμένη GX για την αγορά της Αμερικής παρουσίασε επίσημα η Lexus.

Στις εκδόσεις Premium και Luxury , η GX θα μπορεί να λάβει (προαιρετικά) το πακέτο Sport Design.

Η Lexus θα πουλήσει το πολυτελές SUV στη έκδοση GX 460 με τον V8 4,6 λίτρων κινητήρα που προσφέρει 301 ίππους και 446 Nm ροπης.

Ανανέωσε την GX η Lexus

1.977 Επισκέψεις στο άρθρο (19/6/2019)

Την ανανεωμένη GX για την αγορά της Αμερικής παρουσίασε επίσημα η Lexus, προσφέροντας στο ιαπωνικό SUV ένα φρεσκάρισμα στην εξωτερική εμφάνιση, ενώ το προίκισε και με ένα προαιρετικό off-road πακέτο.

Στο εξωτερικό μέρος, όπως και στο προ facelift μοντέλο, έτσι και σε αυτό το στοιχείο που τραβάει την προσοχή είναι η τεράστια γρίλια, η οποία έχει υιοθετήσει ένα νέο μοτίβο που την καθιστά ακόμα πιο επιβλητική. Οι αλλαγές στο στυλ σύμφωνα με τη μάρκα έγιναν για να ευθυγραμμιστεί το μοντέλο με τα πιο πρόσφατα αυτοκίνητα και έτσι οι προβολείς LED έρχονται με πιο μοντέρνα σχεδίαση.
 
Στις εκδόσεις Premium και Luxury, η GX θα μπορεί να λάβει (προαιρετικά) το πακέτο Sport Design, που θα δώσει στο SUV ένα πιο επιθετικό «σώμα», ζάντες 19 ιντσών, διαφορετικά καπάκια καθρεπτών, ένα μαύρο φινίρισμα για την άκρη της εξάτμισης  κ.α.
 
Μιλώντας για πακέτα διαθέσιμο θα είναι και ένα off-road πακέτο που προορίζεται για την έκδοση Luxury. Το πακέτο αυτό θα παρέχει στον οδηγό πολλές κάμερες για καλύτερη ορατότητα των δύσκολων σημείων, προστατευτικό δεξαμενής καυσίμων, ψυγείο κιβωτίου ταχυτήτων και το σύστημα Multi-Terrain Select. Το τελευταίο δίνει τη δυνατότητα να βελτιστοποιηθεί η οδηγική εμπειρία ανάλογα με τον τύπο της επιφάνειας στην οποία βρίσκεται η GX, όπως για παράδειγμα λάσπη, άμμο ή ακόμα και σε πιο δύσκολες εκτός δρόμου διαδρομές.
 
Η Lexus θα πουλήσει το πολυτελές SUV στην έκδοση GX 460 με τον V8 4,6 λίτρων κινητήρα που προσφέρει 301 ίππους και 446 Nm ροπης. Τέλος η ισχύς διοχετεύεται μέσω ενός 6τάχυτου αυτόματου κιβωτίου και στους τέσσερις τροχούς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως παρών είναι και ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης Torsen.  

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto