Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αυτή είναι η εικόνα που κατά πάσα πιθανότητα, απεικονίζει το νέο Hyundai Sonata.

Αυτή είναι η εικόνα που κατά πάσα πιθανότητα, απεικονίζει το νέο Hyundai Sonata.

Διαρροή Hyundai Sonata

3.799 Επισκέψεις στο άρθρο (3/3/2017)

Σε blog που ασχολείται με την κορεάτικη φίρμα αναρτήθηκε εικόνα του ανανεωμένου Sonata. Δείτε όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα.

Η πρώτη εικόνα του ανανεωμένου Hyundai Sonata έκανε την εμφάνισή της λίγες μέρες μετά τα πρώτα επίσημα σκίτσα που δημοσιεύτηκαν από τη φίρμα. Σε πρώτη φάση δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση για την γνησιότητα της εικόνας, ωστόσο παίρνοντας ως βάση τη σπουδή της Hyundai, υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία και δεν αποκλείεται να η εικόνα να είναι αυθεντική.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Υποθέτοντας λοιπόν, πως το εικονιζόμενο μοντέλο είναι το ανανεωμένο Hyundai Sonata οι διαφορές με τον προκάτοχό του είναι ξεκάθαρες. Στο εμπρός μέρος συναντούμε μεγαλύτερη σε σχέση με τον προκάτοχό της ανασχεδιασμένη εξαγωνική γρίλια, ενώ νέοι είναι και οι προβολείς ομίχλης, όπως και τα φωτιστικά σώματα.

Μπορούμε επίσης να διακρίνουμε και κάποιες έντονες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όπως  τις δύο νευρώσεις του εμπρός καπό και γενικότερα τις έντονες γραμμές που χαρακτηρίζουν την εικόνα.

Είναι λοιπόν αληθινή η εικόνα; Θα μάθουμε επίσημα τον επόμενο μήνα, όποτε και θα αποκαλυφθεί το μοντέλο, το οποίο θα έχει μεγάλες αλλαγές τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
NOS AXIZEI