Οι διαρροές κάνουν λόγο πως το Atlas Cross Sport παραγωγής θα έχει μήκος 4.905 χλστ, πλάτος 1.989 χλστ. ύψος 1.719 χλστ. και μεταξόνιο 2.980 χλστ.

Η ισχύς θα πηγάζει από έναν 2λιτρο turbo κινητήρα.

Αισθητικά, το μοντέλο όντως αντλεί πολλά στοιχεία από το concept.

Διέρρευσε το νέο VW Atlas Cross Sport

3.411 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2018)

Mε λιγότερη «ριζοσπαστική» σχεδίαση θα μπει στην γραμμή παραγωγής το Atlas Cross Sport. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Το Atlas Cross Sport Concept τράβηξε τα βλέμματα πάνω του, όταν πρωτοπαρουσιάστηκε, και οι φίλοι της VW  ανυπομονούσαν για το τι καινούριο θα υιοθετούσε το μοντέλο στην έκδοση παραγωγής. Δυστυχώς όμως, οι νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο δείχνουν ότι το μοντέλο θα λάβει μια πιο συντηρητική σχεδίαση όταν μπει στην γραμμή παραγωγής.
 
Αισθητικά, το μοντέλο όντως αντλεί πολλά στοιχεία από το concept, τα οποία είναι αρκετά για να το κάνουν πιο μοντέρνο από τα Atlas και Teramont SUV που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ. Σε σχέση με το concept, το μοντέλο παραγωγής υιοθετεί μια λιγότερο «ριζοσπαστική» γρίλια, ενώ τόσο τα φωτιστικά σώματα αλλά και οι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες έχουν σημαντικές αλλαγές.

Οι διαρροές κάνουν λόγο πως το Atlas Cross Sport παραγωγής θα έχει μήκος 4.905 χλστ, πλάτος 1.989 χλστ. ύψος 1.719 χλστ. και μεταξόνιο 2.980 χλστ., κάτι που σημαίνει πως είναι ελαφρώς λιγότερο μακρύ και λίγο ποιο κοντό σε ύψος. Η ισχύς θα πηγάζει από έναν 2λιτρο turbo κινητήρα σε συνδυασμό με 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και το σύστημα τετρακίνησης της μάρκας.

Το μοντέλο δεν θα πρέπει να το περιμένουμε στην αγορά της Ευρώπης.
 

Toyota
test center