4 φωτογραφίες »

Η σπορτίφ έκδοση του νέου Peugeot 208 είναι εδώ.

Δοκιμή: Peugeot 208 GT-Line με 130 άλογα

283.393 Επισκέψεις στο άρθρο (16/8/2020)

Με επιθετικές διαθέσεις: Η ισχυρότερη έκδοση βενζίνης του Peugeot 208 με τους 130 ίππους, «φοράει» το GT-Line κοστούμι του αναδεικνύοντας το αλέγκρο τα ταμπεραμέντο του και τις τονισμένες επιδόσεις του.

Η Peugeot δε θα μπορούσε να μην προικίσει το μικρό της 208 με μια σπορτίφ έκδοση, την GT-Line η οποία έρχεται να πατήσει ανάμεσα στο κενό των συμβατικών εκδόσεων και αυτές των GTi. Σίγουρα η απόσταση από το να χαρακτηριστεί GTi είναι μεγάλη, ωστόσο δεν παύει να είναι ένα μικρό δείγμα των μεγάλων δυνατοτήτων του νέου 208 και αναμφίβολα να αποτελεί μια κατασκευή που θα καλύψει πλήρως τον «ανήσυχο» μέσο οδηγό.

Πιο επιθετική εμφάνιση 
Η ούτως ή άλλως εντυπωσιακή σχεδίαση του νέου μικρού της Peugeot, με τα χαρακτηριστικά αιχμηρά φώτα, τονίζεται περισσότερο με το πακέτο GT-Line, που «βάζει λίγο πιπέρι» στο υπάρχον κομψό σύνολο. Ως σπορτίφ έκδοση αναδεικνύει το δυναμισμό περισσότερο χάρη στα μαύρα γυαλιστερά αεροδυναμικά «φρύδια» των τροχών, τις 17άρες ζάντες αλουμινίου ιντσών, τις ενθέσεις χρωμίου στη μάσκα και την διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Φυσικά υπάρχει και το ανάλογο κόστος, καθώς η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης είναι τα 26.213 ευρώ, με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων αποκλειστικά (από 21.579 ευρώ στην επίσης πολύ πλούσια έκδοση Allure), τιμή που όπως και το ίδιο το μοντέλο φλερτάρει με την premium κατηγορία.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
test center