Έβαλε κάμερα μέσα στο λάστιχο και βγήκε βόλτα(+vid)

48.533 Επισκέψεις στο άρθρο (3/8/2020)

Μια 8κύλινδρη Mercedes E55 AMG και μια Action Camera χρειάστηκαν, για να δούμε πως λειτουργεί ένα λάστιχο από μέσα κατα τη διάρκεια μιας αργής ή και... γρήγορης βόλτας. Δείτε το βίντεο!

Ένας Αμερικάνος YouTuber αποφάσισε να βάλει μια action camera μέσα στο ελαστικό του αυτοκινήτου του και να το πάει βόλτα.  Κόλλησε την κάμερα στο εσωτερικό της ζάντας, πρόσθεσε ένα φακό και μια έξτρα μπαταρία για να υπάρχει φως στο βίντεο, τοποθέτησε το λάστιχο πάλι πάνω και βγήκε για ένα test drive.

Από τα πρώτα μέτρα που έκανε το αποτέλεσμα ήταν αρκετά θεαματικό, δείχνοντας την παραμόρφωση που δέχεται το λάστιχο όταν το αυτοκίνητο κινείται, ενώ στην συνέχεια αποφάσισε να επιταχύνει την 8κύλινδρη Mercedes E55 AMG που χρησιμοποιήθηκε για το πείραμα και να κάνει και κάποια παντιλίκια, με την κάμερα να βρίσκει πλέον στο ελαστικό λόγω της πίεσης που αυτό δεχόταν από την ταχύτητα και τις λακκούβες του δρόμου.

Το αποτέλεσμα παρομοιάστηκε με τον λαιμό ενός φιδιού από τους σχολιαστές του βίντεο, ενώ στο τέλος, ο οδηγός-πειραματιστής, έβγαλε τον τροχό και καθώς αφαιρούσε τον αέρα από το ελαστικό, πέτυχε το απαραίτητο εφέ με καπνό για να κλείσει το βίντεο με… στιλ.

Δείτε το βίντεο!

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw