Η εφαρμογή πλοήγησης έχει συμπεριληφθεί μέσα στο σύστημα infotainment Uconnect.

Έκδοση Waze για Panda

3.400 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2018)

Στην αποκάλυψη μιας νέας έκδοσης που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία στην οποία ανήκε η εφαρμογή πλοήγησης Waze προχώρησε η Fiat για το Panda.

H εφαρμογή Waze επιτρέπει στους οδηγούς να αποφεύγουν την κίνηση και τους κλεισμένους από έργα δρόμους, προτείνοντας στους οδηγούς εναλλακτικές διαδρομές. Αυτή την στιγμή, την εφαρμογή την χρησιμοποιούν περισσότεροι από 100 εκατομμύρια άνθρωποι.
 
Στην έκδοση Waze, η εφαρμογή πλοήγησης έχει συμπεριληφθεί μέσα στο σύστημα infotainment Uconnect αλλά μπορεί ταυτόχρονα να ελεγχθεί από το smartphone κινητό του οδηγού. Η εφαρμογή εμφανίζεται στο μενού της οθόνης αφής μαζί με οδηγίες πλοήγησης και πληροφορίες για την διάρκεια της διαδρομής. Ακόμα, αν το αυτοκίνητο ξεμείνει από καύσιμο ή διαπιστωθεί κάποια μείωση στην πίεση των ελαστικών τότε θα εμφανιστεί μια προειδοποίηση στο κινητό μαζί με προτάσεις για το που μπορεί ο οδηγός να πάει για να διορθώσει τα όποια προβλήματα.

Η έκδοση βασίζεται πάνω στο Panda Cross και προσφέρεται μαζί με λίγο πιο σκληραγωγημένη εμφάνιση, Waze αυτοκόλλητα στον μπροστινό προφυλακτήρα κ.α. Η έκδοση θα προσφέρεται με τον 1.200άρη κινητήρα του μοντέλου που αποδίδει 69 ίππους.
 

Mercedes
test center