Εκκωφαντικό Yaris GRMN +vid
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εκκωφαντικό Yaris GRMN +vid

11.744 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2017)

Πολλά λέγονται για το νέο «καυτό» κομπρεσοράτο Toyota Yaris GRMN με 210 άλογα, όμως σήμερα ήρθε η ώρα να το ακούσετε και να το δείτε να επιδίδεται σε… χορευτικές κινήσεις με το γκάζι στο πάτωμα!

Μέχρι τώρα είχαμε την ευκαιρία μόνο να δούμε τη νέα κορυφαία έκδοση του Toyota Yaris με ονομασία GRMN, με το αρκτικόλεξο να μεταφράζεται ως «Gazoo Racing Masters of the Nurburgring». Σήμερα, η ιαπωνική φίρμα μας δίνει την ευκαιρία να ακούσουμε το ισχυρό μικρό της, μέσω ενός νέου διαφημιστικού video, χωρίς να κρύβουμε πως ο ήχος του αφήνει πολλές υποσχέσεις, όντας τραχύς και «άγριος»

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στο video βλέπουμε το ισχυρό ιαπωνικό μικρό σε τρίθυρο, που θα είναι και το μόνο αμάξωμα στο οποίο θα διατεθεί στην αγορά σύμφωνα με τη μάρκα, ωστόσο παλιότερα υπενθυμίζουμε πως έχει συλληφθεί από τα φωτογραφικά φλας των κατασκόπων και σε 5θυρη εκδοχή σε στάδιο δοκιμών εξέλιξης στο δρόμο.
 

Κάτω από το καπό του θα κρύβει έναν μηχανικά υπετροφοδοτούμενο (κομπρέσορας) βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,8 λτ. με απόδοση 210 ίππων. Επιπλέον, η μετάδοση της κίνησης γίνεται στους μπροστά τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων έξι σχέσεων, συν του ότι έχει επιστρατευθεί και Torsen διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Όσον αφορά τις επιδόσεις του «καυτού» ιαπωνικού μικρού η Toyota υπόσχεται για το 0-100 χλμ./ώρα τον καλύτερο χρόνο στην κατηγορία, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τον ακριβή χρόνο.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του ισχυρού Yaris GRMN στις αγορές αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2018. Δείτε το στο video και πείτε μας πως σας φαίνεται:
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto