Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Nissan Navara Trek-1
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nissan Navara Trek-1

Ένα «ιδιαίτερο» Pick-Up

4.123 Επισκέψεις στο άρθρο (13/1/2017)

Μία μοναδική έκδοση του Navara κατασκεύασε η Nissan, το επονομαζόμενο Trek-1, το οποίο θα εξοπλίζεται με κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και έχει ήδη κάνει το εμπορικό του ντεμπούτο στο Βέλγιο.

Η Nissan έχει ήδη ανακοινώσει πως στο Motor Show 2017 στις Βρυξέλλες θα παρουσιάσει μια ειδική έκδοση του δημοφιλούς Navara. Θα ονομάζεται Navara Trek-1 ° λόγω της γεωγραφικής θέσης που καταλαμβάνει η έρημος Navarre στην Ισπανία. Η Ιαπωνική φίρμα θα παράξει μόνο 1.500 μοντέλα με τη χαρακτηριστική διπλή καμπίνα.

Nissan Navara Trek-1

Nissan Navara Trek-1

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Χρωματικά θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε λευκό ή μαύρο. Επιπλέον θα εξοπλίζεται με LED φώτα οροφής, 18 ιντσών ζάντες και έναν νέο χώρο φόρτωσης-εκφόρτωσης κατασκευασμένο από νέα υλικά.
Επίσης οι υποψήφιοι πελάτες, επιλέγοντας την Full έκδοση, «απολαμβάνουν» το πλήρες δερμάτινο σαλόνι και τα θερμαινόμενα καθίσματα.
Η ισχύς θα προέρχεται από έναν κινητήρα. diesel-twin-turbo. 2.3-λίτρων, που θα παράγει 2 ειδών ιπποδυνάμεις (158 HP) και  (187 HP) αντίστοιχα και θα συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό είτε ένα 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.
Η Nissan έχει ήδη λανσάρει το νέο Navara στο Βέλγιο και δηλώνει πως εντός λίγων εβδομάδων θα ακολουθήσουν και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS