Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Santa Cruz είναι πρωτότυπο αλλά αναμένεται να αποτελέσει τη βάση για το αγροτικό της Hyundai.

Το Santa Cruz είναι πρωτότυπο αλλά αναμένεται να αποτελέσει τη βάση για το αγροτικό της Hyundai.

Έτοιμο το Pick-Up Hyundai

6.050 Επισκέψεις στο άρθρο (22/8/2016)

Αναφορές στα διεθνή μέσα θέλουν την Hyundai να είναι έτοιμη να παρουσιάσει, την έκδοση παραγωγής του πολύαναμενόμενου Pick-Up της, τον ερχόμενο Νοέμβριο στην έκθεση του Λος ¶ντζελες.

Το αγροτικό μοντέλο της Hyundai αναμένεται να βασιστεί στο crossover μοντέλο της κορεατικής φίρμαςTucson, και θα έχει μεγάλες ομοιότητες με το πρωτότυπο Santa Cruz που είχαμε δει το 2015. Η σχεδίασή του Pick-Up έχει ολοκληρωθεί και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η αποκάλυψή του θα γίνει στο σαλόνι αυτοκινήτου του Λος `Αντζελες τον Νοέμβριο. Εναλλακτικά, εφόσον τελικά οι Κορεάτες βγουν εκτός χρονοδιαγράμματος, η αποκάλυψη θα γίνει τον Ιανουάριο στην έκθεση του Ντιτρόιτ. 
Σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα το νέο μοντέλο θα προστεθεί στο lineup της Hyundai μέσα στο 2018 με τη φίρμα να έχει θέσει ως στόχο να πουλάει πάνω από 50.000 μονάδες ετησίως, με τους πιο αισιόδοξους υπολογισμούς, να αναφέρουν πως αυτό το νούμερο μπορεί ακόμα και να ξεπεράσει τις 50.000.
Σύμφωνα με τον Dave Zuchowski, πρόεδρο και CEO της Hyundai Motor Αμερικής, η έκδοση παραγωγής του Santa Cruz θα διατίθεται με ντίζελ κινητήρα στην αγορά των Η.Π.Α., ενώ για την Ευρώπη, ίσως δούμε το νέο 4κύλινδρο σύνολο πετρελαίου που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή για τα μελλοντικά μοντέλα της Genesis.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO