4 φωτογραφίες »

Οι αλλαγές που έχουν συμβεί στο μεσαίο SUV είναι αρκετές.

Extreme Makeover για το Hyundai Santa Fe

2.800 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2020)

Ενώ περιμένουμε τη Hyundai να παρουσιάσει το ανανεωμένο Santa Fe, η Carlex Design πρόλαβε την κορεατική μάρκα και έδωσε στο τρέχον SUV ένα Extreme Makeover.


Οι εικόνες είναι αδιάψευστοι μάρτυρες της δουλειάς που έκαναν οι Πολωνοί ειδικοί, όντας ασφαλές να πούμε πως οι αλλαγές που έχουν συμβεί στο μεσαίο SUV είναι αρκετές. Με την ονομασία Santa Fe Urban Edition, αυτό το εντυπωσιακό μοντέλο ξεχωρίζει από την τεραστίων διαστάσεων γρίλια που είναι και το πρώτο πράγμα που τραβάει την προσοχή στο εμπρόσθιο μέρος.
 
Στο πίσω μέρος ένας διαχύτης είναι τοποθετημένος και πλαισιώνεται από δύο ζευγάρια στρογγυλών απολήξεων του συστήματος εξάτμισης. Παράλληλα μία αεροτομή στην οροφή και τα φουσκωμένα φτερά συνθέτουν το σύνολο του πρώτου πακέτου βελτιώσεων. Αν για κάποιους όλα αυτά δεν είναι αρκετά τότε προσθέστε τη διχρωμία στο αμάξωμα, τις μεγάλες μαύρες ζάντες και τις δαγκάνες του συστήματος πέδησης.
 
Το δεύτερο πακέτο αφορά το εσωτερικό όπου έχουν πάρει θέση μπάκετ καθίσματα με δέρμα και Alcantara. Παράλληλα το σπορ στοιχείο τονίζεται με ανοιχτές πράσινες «πινελιές», που εκτίνονται μεταξύ άλλων στα πλαϊνά των θυρών, το τιμόνι και το ταμπλό.
 
Μπορεί σε πολλούς βελτιωτές το Hyundai Santa Fe να μη λέει και πολλά, όμως οι άνθρωποι της Carlex Design είχαν αντίθετη άποψη. Εσείς τι λέτε για την αλλαγή αυτή στο κορεατικό SUV.

Toyota
test center